Incredibilă imagine a Pământului şi a Lunii, din nava spaţială NASA cu o misiune secretă, Osiris-Rex


Scriam în august 2016 – Nava spaţială NASA Osiris-Rex pleacă spre asteroidul Bennu, care ar putea distruge în viitor Pământul! Dar, misiunea ei secretă este alta: studierea unei piramide misterioase aflată pe acest asteroid… – despre nava spaţială NASA Osiris-Rex care a fost lansată în septembrie 2016 pentru a studia asteroidul Bennu, atunci când se va afla în apropierea lui, adică în august 2018.

Dar, aşa cum arătam atunci, e posibil ca misiunea secretă a lui Osiris-Rex să fie alta: investigarea unei piramide misterioase, găsită pe Bennu de către satelitul canadian NEOSSat. Interesant e faptul că atât satelitul NASA, cât şi asteroidul au nume împrumutate din mitologia egipteană. Astfel, “Bennu” este o veche zeitate egipteană, legată de Soare, creaţie şi renaştere. Bennu a stat drept inspiraţie pentru legenda păsării Phoenix. Pasărea Phoenix este pasărea cea mai slăvită dintre toate creaturile simbolice născocite de misterele antice pentru a ascunde marele adevăruri ale filosofiei esoterice şi oculte. Iar satelitul NASA OSIRIS-REx, numele acesta, în mod clar, face referire la Osiris, alt zeu egiptean, zeul vieții de apoi, al lumii de dincolo și al morților.

Dar, în acest articol vă voi prezenta altceva: o fotografie eliberată de către NASA din sonda spaţială Osiris-Tex, în care se poate observa atât Pământul, cât şi satelitul său, Luna. Cât de mică şi de fragilă este planeta noastră albastră în vidul întunecat care o înconjoară…


Lasă un comentariu