În aprilie 2014 va avea loc o mare „invazie extraterestră”, organizată de farsori cu ajutorul dronelor cu leduri! Nu cumva totul e doar o perdea de fum pentru a ne ascunde altceva?


invazie extraterestra 11O invazie extraterestră va avea loc în aprilie 2014, scrie site-ul Yahoo News. Planurile au fost elaborate cu grijă, iar într-o seară din aprilie din acest an, roiuri de nave spațiale stralucitoare vor începe să zboare prin atmosfera planetei, trecând peste locații din întreaga lume. Scopul este acela de a crea o panică maximă și de a provoca o „apocalipsă” în mass-media. Dar piloții ambarcațiunilor stranii nu vor fi omuleţii gri din Alpha Centauri, ci fani ai OZN-urilor, care vor folosi aeronave de tip drone. Zeci de voluntari din întreaga lume organizează ceea ce poate fi cea mai mare farsă în istorie, pe baza cunoştinţelor martorilor oculari despre OZN-uri.

„Navele extratereştrilor” vor avea benzi de lumini cu LED-uri, vor fi controlate de la distanţă şi vor fi lansate la ora 20:00, astfel încât o mulțime de oameni să poată vedea „invadatorii”; dar aceste „nave” vor fi ţinute la distanţă, astfel încât să fie dificil de văzut ce se află în spatele luminilor strălucitoare.

Nigel Watson, autor al manualului „Investigaţiile Haynes ale OZN-urilor”, a planificat totul, cu scopul de a provoca un val de OZN-uri în întreaga lume și a crea o idee de apocalipsă în întreaga mass-media. Watson spune pe un forum adresat fanilor de drone: „Proiectul Marele OZN” a fost inițial programat să aibă loc de 1 aprilie, de ziua păcălelilor, dar s-a schimbat pe 5 aprilie 2014, astfel încât să nu mai pară a fi o glumă evidentă. Oricine deţine o dronă multirotor, sau orice alt obiect zburător care poate transporta o fâșie de lumini cu LED-uri este invitat să se alăture acestui eveniment. Planul este acela de a lansa ambarcațiunile la ora locală 20, pentru a exista un impact maxim. Şi asta pentru că atunci există cei mai mulți oameni pe cale de a vedea ceva pe cerul nopţii; iar, dacă drona va fi menținută la o distanță mare, nu se va putea vedea prea bine ce se ascunde în spatele ei.”

„Invazia” va fi o farsă la nivel mondial, programată astfel încât să existe rapoarte ale unui atac extraterestru. Watson spune că „navele extraterestre” sunt deja programate pentru a fi lansate în Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Franţa, Africa de Sud și Olanda şi că mai multe persoane oficiale și neoficiale sunt așteptate să se alăture acestui proiect până la data lansării.

P.S. Dacă farsa e dezvăluită înainte, eu nu văd care mai este scopul acestei „farse”. Sau totul poate fi doar o perdea de fum care să ascundă mai multe nave extraterestre care chiar că vor apărea în acea perioadă?

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO