Uterul artificial, cea mai periculoasă invenţie a omenirii! Astfel, în viitor, oamenii se vor naşte doar în laboratoare, la voinţa unei forţe oculte!

466

uter artificialUnul din autorii Ocultei Mondiale, Aldous Huxley, scria în cartea sa utopică ”Noua lume curajoasă” următoarele: “Unul câte unul, embrionii fură transferaţi din eprubetele lor către recipienţi mai mari; cu îndemânare, învelişul peritoneal fu desfăcut, morula pusă la locul ei, soluția salină turnată…și deja conţinutul trecu printr-o deschizătură din perete către Camera Predestinării Sociale”.

Fragmentul de mai sus descrie o pregătire artificială pentru naşterea de oameni. Dar totul nu mai e deja utopie; uterul artificial deja există în lume. De exemplu, în Tokyo, specialiştii japonezi au dezvoltat o tehnică denumită EUFI (ExtraUterine Fetal Incubation, adică Incubaţie Fetală Extrauterină). Astfel, ei au luat fetuşi de capră, au instalat catetere în cordonul ombilical şi au alimentat fetuşii cu sânge oxigenat, într-un incubator de conţine lichid amniotic artificial, încălzit la temperatura organismului.

Yoshinori Kuwabara, şeful Departamentului de Obstretică şi Ginecologie din cadrul Univ. Juntendo din Tokyo lucrează de decenii la placente artificiale. Interesul său a crescut odată cu experienţa sa avută în copiii născuţi prematuri. Kuwabara şi asociaţii săi au păstrat fetuşii de capră pentru cel puţin 3 săptămâni; după aceea, fetuşii s-au pierdut ca urmare a unor dificultăţi tehnice. Dar Kuwabara speră să extindă această perioadă în care fetuşii pot fi păstraţi în mediu artificial şi, până la urmă, tehnica să se poată aplica şi în cazul fetuşilor umani.

Va rămâne, astfel, un mic pas până a se atinge “utopia” imaginată de Aldous Huxley. De fapt, în ultimele decenii, întrucât medicina s-a concentrat pe stadiile de început şi de sfârşit ale sarcinii, timpul esenţial petrecut de fetus în uterul femeii s-a redus. Totuşi, nu mai este mult timp până vom reuşi să conectăm aceste două puncte, creând astfel o gestaţie artificială completă.

P.S. Tot ce aţi citit până acum este un mic fragment dintr-un articol cuprinzător apărut în “New York Times” în 1996, articol intitulat “Se naşte uterul artificial”. De atunci până în ziua în care scriu acest articol au trecut mai bine de 17 ani. Sunt sigur că progresul medicinii a înaintat extrem de mult şi, în prezent, probabil că există deja tehnologia pentru o gestaţie artificială completă (şi astfel, copiii sunt născuţi artificiali, fără a mai fi nevoie de pântecul unei femei). Dacă s-a ajuns până aici, lucrurile devin extrem de periculoase pentru specia umană. Mai întâi, în anii 70, s-a inventat fertilizarea în vitro, un proces prin care spermatozoidul bărbatului, fecundează ovulul femeii în laborator; acolo se formează embrionul care este transferat in uterul mamei în general la 72 ore de la concepție. Dar, odată cu apariţia uterului artificial, tot procesul reproducţiei umane poate deveni un proces artificial, realizat doar în laboratoare. Eu cred că în viitorul nu prea îndepărtat, oamenii se vor naşte artificial doar în laboratoare, iar prin eugenie se va decide ce fel de oameni se vor naşte (ce caractere, ce culoare a pielii să aibă etc.) Totul va fi un proces controlat, iar naşterile naturale vor deveni interzise. Acest lucru îşi doreşte cu ardoare Oculta Mondială şi nu se va lăsa până nu o va pune în practică… Bine aţi venit în lumea controlului absolut!