Un OZN strălucitor s-a ivit dintr-un portal interdimensional deasupra Clujului, înainte de Anul Nou


Un locuitor din România a capturat o anomalie stranie pe cerul Clujului pe 29 decembrie 2016.

Martorul care a încărcat imaginea pe portalul MUFON, acesta fiind înregistrat ca evenimentul sub numărul 81280, a spus următoarele: „Am observat mai târziu această anomalie luminoasă în fotografie. N-am mai găsit nimic similar în alte fotografii, luate înainte sau după, în această călătorie. Deşi nu sunt vreun specialist, lumina nu-mi pare nici mie ca fiind o reflecție”.

Este greu de spus ce-ar putea fi, dar se pare că este o anomalie de plasmă strălucitoare, ce apare dintr-un portal sau este transmisă prin intermediul acestui portal interdimensional, care este în mod clar vizibil în apropiere de anomalie. Priviţi imaginile de mai jos mărite şi veţi constata şi singuri despre ce e vorba.

Totuşi, rămâne neclar dacă anomalia strălucitoare din plasmă este un OZN sau nu…

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock