Site de secrete, stiinta si metafizica

O poză face ravagii pe reţelele de socializare: cică papa Francisc s-ar plimba în “Papamobil” cu fantoma fostului papă, Ioan Paul al II-lea!

4 128

fantoma lui Ioan Paul al II-lea 2În urmă cu circa 2 săptămâni, papa Francisc a fost într-o vizită în Mexic. Sincer nu mă interesează discursurile lui insipide şi, de fapt, cunoaşteţi atitudinea mea faţă de el. În acest articol, însă, vom vorbi despre altceva, de natură… “paranormală”.

Astfel, pe site-ul mexican internautamx.com se analizează o poză controversată din timpul vizitei Papei în Mexic, atunci când se plimba cu “Papamobilul”. Poza a făcut “ravagii” pe reţelele de socializare din Mexic. În spatele Papei Francisc se afla aşezat un cardinal, dar, din poza controversată, chipul cardinalului pare că dispare, iar locul său apare ceva… fantomatic! Cel care a iscat discuţia pe reţelele de socializare spune că ar fi vorba de… fantoma fostului papă, Ioan Paul al II-lea!

Deşi fotografia pare reală, netrucată, totuşi e imposibil de spus dacă e vorba de figura fantomatică a lui Ioan Paul al II-lea. În urma analizei detaliate, site-ul internautamx.com, ajunge la concluzia că fotografia e, de fapt, o captură proastă dintr-o filmare video, în care umbra a reuşit să şteargă detaliile chipului real, care aparţine cardinalului Alberto Suarez Inda.

Fără această analiză cuprinzătoare, probabil că mulţi ar fi rămas cu ideea că o fantomă se plimbă împreună cu papa Francisc…

fantoma lui Ioan Paul al II-lea

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie