O poză face ravagii pe reţelele de socializare: cică papa Francisc s-ar plimba în „Papamobil” cu fantoma fostului papă, Ioan Paul al II-lea!


fantoma lui Ioan Paul al II-lea 2În urmă cu circa 2 săptămâni, papa Francisc a fost într-o vizită în Mexic. Sincer nu mă interesează discursurile lui insipide şi, de fapt, cunoaşteţi atitudinea mea faţă de el. În acest articol, însă, vom vorbi despre altceva, de natură… „paranormală”.

Astfel, pe site-ul mexican internautamx.com se analizează o poză controversată din timpul vizitei Papei în Mexic, atunci când se plimba cu „Papamobilul”. Poza a făcut „ravagii” pe reţelele de socializare din Mexic. În spatele Papei Francisc se afla aşezat un cardinal, dar, din poza controversată, chipul cardinalului pare că dispare, iar locul său apare ceva… fantomatic! Cel care a iscat discuţia pe reţelele de socializare spune că ar fi vorba de… fantoma fostului papă, Ioan Paul al II-lea!

Deşi fotografia pare reală, netrucată, totuşi e imposibil de spus dacă e vorba de figura fantomatică a lui Ioan Paul al II-lea. În urma analizei detaliate, site-ul internautamx.com, ajunge la concluzia că fotografia e, de fapt, o captură proastă dintr-o filmare video, în care umbra a reuşit să şteargă detaliile chipului real, care aparţine cardinalului Alberto Suarez Inda.

Fără această analiză cuprinzătoare, probabil că mulţi ar fi rămas cu ideea că o fantomă se plimbă împreună cu papa Francisc…

fantoma lui Ioan Paul al II-lea

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock