O fostă angajată NASA chiar a văzut doi oameni mergând pe Marte în 1979!? Dar, oficial, noi n-am ajuns niciodată pe Marte! Sau se pare că oamenii au ajuns acolo în 1962… De ce ni se ascunde!?


oameni pe MartePentru fanii acestui site, care îl urmăresc demult, cred că v-a ajuns cuţitul la os pentru atâtea ştiri despre obiectele „extraterestre” observate pe Marte de către robotul NASA Curiosity: cranii, statui ciudate, păsări etc. Dar, de data aceasta avem o poveste cu o nouă întorsătură. Un clip audio postat pe YouTube, provenind de la emisiunea radio americană „Coast to Coast AM”, o femeie (ce susţine că este un fost angajat NASA) pretinde că ea și colegii ei, care ar fi urmărit o filmare în 1979 a sondei americane Viking, ar fi văzut două figuri umane mergând pe Marte! Femeia nu ne spune despre care misiune Viking e vorba, căci se ştie că în 1975 NASA a trimis spre planeta Marte două nave spaţiale: Viking 1 şi Viking 2.

„Jackie” (cum îşi spune femeia) a povestit întâmplarea lui John Lear, fost pilot CIA, ufolog și bine cunoscut teoretician al conspirației. Jackie pretinde că s-a ocupat de telemetria de pe Viking. Ea și încă 6 colegi ai ei se uitau la un grup de monitoare, atunci când a avut loc incidentul: Apoi am văzut doi bărbați în costume spațiale – nu în costumele voluminoase folosite în mod normal. Ei mergeau pe jos către Viking Explorer”. În acel moment transmisia video a fost „tăiată”, pentru a nu vedea mai multe.

John Lear a întrebat-o pe femeie dacă nu cumva acei oameni pe care i-a văzut pe Marte în transmisia video nu ar fi angajaţi ai NASA, care se plimbau pe „planeta roşie” pentru a face reparaţii la Viking! (Dar, în mod oficial, se ştie că omul nu a ajuns încă pe Marte, ci doar pe Lună!). Şi asta pentru că oamenii nu au nevoie de costume speciale pe Marte, pentru că s-ar putea adapta foarte bine atmosferei marţiene!

John Lear este conspiraţionistul care susţine că NASA a ajuns pe Marte încă din 1966, inclusiv cu echipaj uman, dar acest lucru ar fi fost ascuns publicului. El a prezentat publicului în trecut mai multe fotografii care demonstrează că pe Marte s-ar afla deja o colonie de oameni!

Interesant că în videoclipul cu Jackie, femeia numeşte acest mister ca fiind unul de „27 de ani”, ceea ce înseamnă că înregistrarea emisiunii ar fi avut loc în anul 2006 (1979+26), deşi videoclipul a fost publicat în septembrie 2014.

E o poveste foarte BIZARĂ. Să sperăm colegii lui Jackie vor veni cu mai multe informații. E interesant faptul că şi un fost astronaut american, Gene Cernan, a recunoscut în cadrul unui interviu (poate, din greşeală) că oamenii au ajuns deja pe Marte.

Ei bine, eu şi cu Buzz nu suntem de acord cu multe lucruri… BUZZ VREA SĂ NE ÎNTOARCEM PE MARTE, şi eu sprijin asta. Dar eu cred că trebuie s-o facem într-un proces logic (…) NU EU AM SĂ FIU CEL CARE MĂ VOI ÎNTOARCE PE LUNĂ ŞI PE MARTE. Poate că nu eu decid, dar oamenii din această ţară trebuie să spună unde să mergem, care este viitorul acestei ţări, ce oportunităţi vor avea copiii şi nepoţii noştri.

(Citiţi mai multe în cadrul acestui articol publicat în ianuarie 2012: Gene Cernan, astronautul de pe Lună, recunoaşte că americanii au ajuns deja pe Marte cu echipaje umane).

Într-un alt articol din februarie 2011 (Proiecte secrete (Alternativa 2 şi 3): construcţia de oraşe subpământene şi colonizarea lui Marte), scriam că oamenii au ajuns pe Marte în 1962:

La 22 mai 1962, a fost trimisă prima navă cu echipaj uman pe Marte. Aterizarea şi zborul deasupra planetei au fost filmate, iar în 1977 o copie a filmului a ajuns la renumitul radioastronom Sir William Ballantine. Înainte de a discuta cu managerul unui cotidian internaţional despre mediatizarea acestui film, el şi-a pierdut viaţa într-un „accident” de automobil. Cu toate acestea, filmul a fost difuzat în cele din urmă, de canalul englez „Scepter TV”, deşi s-au primit mai multe telefoane care ameninţau că îi va fi retrasă licenţa în cazul în care va dezbate acest subiect. Realizat din cabina pilotului, filmul conţine imagini sumare ale instrumentelor de bord, care arătau presiunea exterioară de 700 mb şi temperatura de 4°C. Piloţii, ale căror voci sunt înregistrate, strigă printre altele: “Este 22 mai 1962, suntem pe Marte şi avem aer!”

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock