Astronautul Leroy Chao vorbeşte despre nişte lumini bizare observate de pe Staţia Spaţială Internaţională: „Cred în existenţa extratereştrilor în acest Univers!”

  •  
  •  
  •  
  •  

lumini ISSLeroy Chiao nu este cunoscut a fi un căutător de publicitate sau un consumator de droguri. El este un astronaut care, recent, a decis să vorbească despre o întâlnire ciudată în spațiu, pe care el nu o poate explica. OZN-urile sunt, de obicei, lucruri despre care vorbesc teoreticieni ai conspirației, dar, în 2005, Chiao a observat ceva care te face să te întrebi despre „viaţa extraterestră”.

În 2005, Chiao se afla în spaţiul cosmic ca şi comandant al Statiei Spatiale Internaţionale (ISS). El era acolo din octombrie 2004 şi a stat până în aprilie 2005; în toată această perioadă Chiao a ajuns să vadă unele lucruri la care nu se aștepta. În timp ce el și cosmonautul rus Salizhan Sharipov se aflau în afara ISS, ceva i-a atras atentia lui Chiao. Cei doi instalau nişte antene de navigație, aflându-se la 370 de km deasupra solului și zburând cu 27.000 km/oră, atunci când Chao a observat „ceva” care îi însoţea, călătorind chiar mai repede decât ei.

Chiao spune că a văzut niște lumini pe care el a crezut că se aflau în linie. Când luminile au început să zboară împreună cu el, Chiao crezut s-a gândit că era un lucru extrem de ciudat. Sharipov nu a văzut luminile, pentru că se uita în altă parte. Dar, există o teorie pentru aceste lumini. Ele ar fi fost luminile strălucitoare ale unei bărci de pescuit aflate la câteva sute de kilometri sub ISS, pe o mare de pe Terra. Este mai ușor pentru mulți oameni să creadă că Chiao a fost martorul unei nave spațiale.

Ca astronaut, Chiao nu crede că ar exista vreo dovadă că navă inteligentă de pe o altă planetă ar fi vizitat vreodată Pământul. „Sunt sceptic cu privire la aceste susţineri”, spune Chiao, referindu-se la poveștile cum că Pământul ar fi vizitat de extratereștri. Însă, el nu le exclude 100%. „Am o minte deschisă și eu cred că există alte forme de viață în Univers.”

Sursa: IBTImes.com


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu