Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Uluitoarele artefacte ale părintelui Krespi: provin dinainte de potopul lui Noe! Printre artefacte, incredibila coroană a regilor giganţi!

  •  
  •  
  •  
  •  

Crespi artefacteÎn 2014, scriam un articol (Un fost colonel american a făcut descoperirea secolului: Hitler a trăit în Ecuador deghizat ca “părintele Krespi” şi a murit în 1993!) despre posibilitatea ca Hitler să se fi deghizat într-un preot italian (Krespi sau Crespi), după cel de-al doilea război mondial, într-un orăşel din Ecuador. Citez din biografia părintelui Krespi (Crespi) publicată în articolul mai sus menţionat:

„Trecutul “părintelui” Krespi a fost, de asemenea, unul misterios. Krespi susținea că provenea dintr-o familie austriaco-italiană din nordul Italiei. El ar fi venit la Vatican în toamna lui 1943. Acolo, el ar fi absolvit seminarul, iar apoi ar fi fost hirotonit ca preot. Ulterior, lui Krespi i s-ar fi dat poziția de curator de artă pentru Vatican, o poziție mult prea mare pentru rangul său. Poziția sa l-a făcut responsabil pentru catalogarea unei colecții de artă, în valoare de miliarde de dolari.

În 1956, Krespi ar fi fost trimis ca şi preot în orașul Cuence din Ecuador. Acesta era un oraș cunoscut pentru “vânătorii de naziști”, pentru că aici s-ar fi ascuns mai mulţi naziști de rang înalt ce au scăpat din Germania. Acolo, părintele Krespi a trăit o viață retrasă, oferind bani localnicilor pentru a-şi proteja misiunea. Localnicii au declarat totuşi că mai mulţi germani l-au vizitat pe preot de-a lungul timpului.

După moartea părintelui Krespi, unele lucruri interesante au fost descoperite la el. “Părintele” a lăsat în urmă o colecţie de artă în valoare de milioane de dolari. Martorii spun imediat după înmormântarea sa, ce a avut loc pe 16 mai 1993, două avioane de marfă au fost încărcate cu toată colecția de artă a părintelui Krespi. Şi nimeni nu ştie unde s-au dus”.

Că o fi Hitler părintele Krespi habar n-am, dar în acest articol vom vorbi despre altceva în legătură cu acest misterios părinte: despre colecţia sa impresionantă de artefacte. Scriitorul Erik van Daniken l-a vizitat pe părinte în anii 70, iar în cartea sa „Aurul zeilor” ne-a spus următoarele: „Părintele Crespi mi-a spus că fiecare artefact care i-a fost adus de indieni e mai vechi decât Potopul”. Van Daniken a văzut mai multe artefacte, gravate cu piramide, toate piramidele având mai multe lucruri în comun: un Soare (dar, mai frecvent câţiva sori), care sunt reprezentaţi deasupra piramidei, şerpi care zboară în apropierea piramidelor, dar şi animale de tot felul. Surprinde din nou simbolismul şarpelui (care este prezent şi în Geneza din Biblie), dar iarăşi îmi pun întrebarea dacă reptilele zburătoare nu reprezintă de fapt „extratereştrii-dragoni” de pe steaua Sirius, veneraţi de Illuminati (vezi mai multe în acest articol: Un alt mare secret al omenirii: Illuminati venerează steaua Sirius, pentru că de acolo provin “extratereştrii-dragoni” ce au vizitat Pământul în vechime!).

Am găsit într-un document mai multe poze cu artefactele părintelui Crespi… vi le prezint şi vouă în cadrul acestui articol:

Crespi artefacte 1

Crespi artefacte 2

Crespi artefacte 3

Mai jos, puteţi vedea „coroana regilor giganţi”, pe care Crespi a găsit-o într-o peşteră din Ecuador:

Crespi artefacte 4

Uluitoare artefacte!


  •  
  •  
  •  
  •  
Reclame
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu