Două mari cutremure au avut loc în Marea Scoţiei! Un forum rusesc de conspiraţii crede că în Marea Scoţiei a fost distrusă încă o mare bază reptiliană submarină de pe Terra…


marea scotiei tintaDe pe site-ul agenţiei americane care monitorizează cutremurele în lume, USGS, aflăm că în ultimele 2 zile au avut loc 2 cutremure puternice în acelaşi loc: Marea Scoţiei. Primul cutremur, de 6,8 grade pe scara Richter a avut loc pe 16 noiembrie 2013, ora 03:34 UTC (vezi AICI), iar cel de-al doilea, mai puternic, de 7,8 grade pe scara Richter, s-a întâmplat pe 17 noiembrie 2013, ora 09:04 UTC (vezi AICI). Cutremurele nu au produs victime materiale sau umane (şi nici n-aveau cum s-o facă) de vreme ce s-a produs într-o zonă solitară, nelocuită, aflată în mijlocul oceanului. Unde se află Marea Scoţiei? Ea se află localizată în sudul Oceanului Atlantic, la sud-est de Argentina, între Ţara de Foc, insula Georgia de Sud, insulele Sandwich de Sud şi Peninsula Antarctica.

Ei bine, am găsit mai demult pe un forum de conspiraţii în limba rusă (şi mi-am adus aminte de această informaţie) că sub Marea Scoţiei s-ar afla una dintre cele mai mari baze submarine de reptilieni din lume. De aceea s-ar explica interesul Marii Britanii pentru insulele Malvine (Falkland), pentru care s-a purtat chiar şi un război cu Argentina în 1982. De ce s-au războit britanicii cu argentienii pentru nişte biete insule situate situate în mijlocul Oceanului Atlantic? Nu există explicaţie logică, iar aceasta (cea cu baza reptiliană) deşi e foarte greu de crezut pentru noi, ar explica interesul strategic al unei mari ţări pentru nişte insule solitare.

Dacă am presupune (prin absurd) că sub Marea Scoţiei s-ar afla o mare bază reptiliană, atunci aceste două mari cutremure din zilele trecute s-ar fi produs din ce cauză? A avut loc o distrugere a acestei baze? De către cine? Ştiu, speculez foarte mult, dar mi-aduc aminte de o ştire fantezistă din februarie 2012 şi intitulată „Consiliul Andromeda a distrus o masivă bază submariană reptiliană de sub Golful Bengal„. Acea ştire am găsit-o pe site-ul exopolitics.com şi, în esenţă, era vorba de următoarele: „Un cutremur de 5,1 grade pe scara Richter a avut loc pe 15 februarie 2012 în zona Insulelor Nicobar, sud-estul Golfului Bengal (Oceanul Indian). Acest eveniment natural ar fi apărut ca urmare a acţiunii extratereştrilor de pe Procion din Consiliul Andromeda, care au hotărât distrugerea unei importante, strategice şi masive baze submarine ale extratereştrilor reptilieni, ce se află localizată în vârful plăcii tectonice “Ninetyeast” de pe fundul oceanului”.

Dar totul ar fi prea incredibil pentru a fi adevărat… Şi asta pentru că lumea ne-a învăţat altceva…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock