Dispariţia şi „moartea” misterioasă a unui milionar american! El a intrat intenţionat cu avionul într-o altă dimensiune sau a fost scos din scenă după ce a observat nişte umanoizi albaştri în deşertul Nevada?


disparitie avionÎn 2007, site-ul elementworld.com (care acum, din păcate, nu mai este funcţional actualmente) vorbea despre dispariţia misterioasă a milionarului aventurier Steve Fossett, împreună cu avionul său, pe 3 septembrie 2007. Deşi mulţi au spus că aventurierul ar fi încercat obţinerea unui nou record de viteză la sol, surse credibile spun că,  de fapt, Fossett ar fi încercat să găsească o cale pentru a ajunge în dimensiunea a 4-a.

Un prieten al milionarului a declarat sub protecţia anonimatului: „Nu l-am văzut niciodată atât de entuziast. El vorbea despre această dimensiune a 4-a în termeni științifici, dincolo de puterea mea de înțelegere, şi pot să cred că dispariția sa are legătură cu acest lucru. Steve a fost un pilot experimentat. Oameni ca el nu dispar chiar misterios. Chiar a fost ceva”.

Acelaşi site, elementworld.com, revine cu un alt articol în februarie 2008, în care autorul povesteşte despre ce email misterios a primit în legătură cu dispariţia misterioasă a milionarului american.

„Dragă Simon, am citit raportul privind dispariția lui Steve Fossett. Sunt șocat că mass-media a ignorat complet povestea. Eu chiar simt că există un fel de conspirație pentru a nu ști adevărul despre marea descoperire a domnului Fossett. Contactați-mă dacă doriți informații suplimentare”.

După mai multe schimburi de emailuri, Simon a intrat în contact cu personajul misterios, care a fost bun prieten cu Steve. O să-i spunem simplu „M.”, întrucât nu a dorit să-şi decline identitatea. Milionarul Fossett i-a spus prietenului său, M, că a făcut o mare descoperire, care va schimba total lumea. Mai precis, a descoperit o cale spre „un univers cu totul nou”! Uau…

Cu câteva zile înainte de dispariţie, Steve Fossett i-a povestit prietenului său M, că în timpul zborurilor sale de recunoaştere cu avionul, a observat o lumină misterioasă de culoare albă, având o formă circulară, care se afla la sol. El a fost uimit de lumină şi de unde ar putea proveni, deoarece se afla într-o regiune pustie. El s-a întors câteva zile mai târziu pentru a investiga lumina misterioasă de pe sol, dar aceasta s-a mutat cu circa jumătate de km către nord.

Milionarul a aterizat cu avionul. Ca și cum lumina ar fi simțit că bărbatul se apropia de ea, s-a mutat imediat pe un deal din apropiere. Nu-i venea să creadă ce vedea în faţa ochilor săi şi a vrut s-o sune pe soţia sa, Peggy. Dar telefonul său nu voia să mai funcţioneze. În timp ce se apropia din nou de lumină, milionarul a putut observa că ea, de fapt, era o mare „gaură” și că în interiorul ei existau mai mulţi umanoizi albaştri care se mişcau. Nimeni nu părea să-l observe, odată ce se apropia de lumină, şi, când a ajuns mai aproape, el a observat ceea ce părea a fi o „nouă societate” acolo, pe jumătate subterană, pe jumătate expusă luminii soarelui, chiar acolo, în mijlocul deșertului.

Milionarul s-a întors de mai multe ori pe parcursul următoarelor câteva zile și de fiecare dată „gaura albă” se tot deplasa. Iar M. mai scrie: „L-am întrebat pe Steve de ce nu vine cu nişte specialişti acolo, cum ar fi experți în OZN, iar el mi-a răspuns că ar fi făcut-o, dar nici el, nici ei, nu ar fi îndrăznit să interacționeze cu umanoizii. El a continuat să insiste că ar trebui să vin şi eu acolo cu el. M-am speriat puţin, întrebându-mă în gând dacă nu cumva prietenul meu nu şi-a pierdut minţile; i-am răspuns „Am să văd” şi i-am închis rapid telefonul. A fost ultima dată când am auzit de prietenul meu, Steve Fossett”.

Trebuie să fac în încheiere o remarcă: conform Wikipediei, în octombrie 2008 s-au găsit nişte oase ale milionarului în deşertul Nevadei, care s-ar potrivi cu ADN-ul lui Fossett. De asemenea, s-ar fi găsit şi nişte rămăşiţe ale avionului prăbuşit. Nu ştiu de ce, dar povestea asta cu descoperirea rămăşiţelor de către un excursionat, după mai bine de 1 an de la dispariţie, mi se pare tare suspectă. Mai ales că, imediat după dispariţia milionarului, în septembrie 2007, mii de oameni au participat la căutarea sa şi nu s-a găsit nimic. S-a apelat chiar şi la imaginile clare din satelit ale lui Google şi tot nimic. Întrucât în 2008 au început să apară pe Internet din ce în ce mai multe informaţii despre descoperirile uluitoare făcute de milionar înainte de dispariţie, nu este exclus ca acele probe de rămăşiţe să fi fost falsificate, astfel încât cazul să fie considerat ca „închis”.

Din punctul meu de vedere, avem două posibilităţi:
* ori milionarului i s-a provocat un accident de avion, pentru a nu povesti presei mai multe despre descoperirea sa incredibilă;
* ori milionarul a dispărut, într-adevăr, într-o altă dimensiune.

Cea de-a treia posibilitate, accidentul aviatic, nu-l prea cred, pentru că sunt prea multe coincidenţe, ca totul să fie doar un accident…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO