Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Un avion cu însemne naziste s-a prăbuşit pe o autostradă din California


Un mic avion care avea marcat semnele unui bombardier nazist din cel de-al doilea război mondial i-a uimit pe californieni, atunci când s-a prăbușit pe Autostrada 101 din Agoura Hills și apoi a luat foc.

Şoferii şi-au scos telefoanele pentru a fotografia şi filma evenimentul inedit, mulţi crezând iniţial că acel avion ar fi unul venit din alt timp, eventual din cel de-al doilea război mondial şi ajuns în timpurile noastre. Însă, spre dezamăgirea conspiraţioniştilor, pilotul (care era singurul ocupant al avionului), nu avea pe el vreo uniformă militară germană.

Avionul nici măcar nu era unul nazist, ci american, fiind desenat special pentru a purta semnele specifice aeronavelor naziste de către clubul aviatic Condor Aviation, ca parte a colecției lor despre cel de-al doilea război mondial. Clubul are peste 50 de ani vechime și a fost creat de piloți dedicați istoriei călătoriilor aeriene. Avionul cu tematică nazistă a fost scos în exploatare în scopuri de formare.

Avionul a lovit mijlocul autostrăzii la aproximativ ora 13:15, reușind să evite lovirea vreunei mașini. Aripile s-au prăbușit într-o barieră din beton, aceasta fiind cauza exploziei, deoarece rezervorul de combustibil a fost deteriorat la impact.

Pilotul, a cărui identitate nu a fost dată publicităţii, este unul experimentat, zburând pentru Alaska Airlines. Accidentul este în curs de investigare atât de către Comitetul American pentru Siguranța Transporturilor, cât și de Administrația Federală pentru Aviaţie. Pilotul nu știe ce s-a întâmplat cu avionul. Ciudat e faptul că mulţi martori au crezut la început că chiar e vorba de un avion nazist prăbușit.

https://twitter.com/Breaking911/status/1054844707069665281