O cruce albă şi misterioasă a fost surprinsă pe cer deasupra Catedralei Sf. Mihail din Kiev. Un semn divin?


Mănăstirea Sf. Mihail a Cupolelor de Aur este o mănăstire funcțională din Kiev, capitala Ucrainei. Mănăstirea este situată pe malul drept al râului Nipru. Și tocmai în Mănăstirea de Aur s-a întâmplat ceva misterios, în aceste zile de război. O cruce albă misterioasă a apărut pe cerul capitalei ucrainene, manifestându-se chiar lângă cupolele aurii ale catedralei.

Într-o imagine captată dintr-o filmare video, putem vedea o cruce albă care se află sub nori, la mică distanță de cupolele Catedralei Sf. Mihail. Analiza imaginii exclude o reflecție a lentilei camerei video, deoarece era foarte înnorat deasupra orașului la acel moment și, prin urmare, nu exista lumină solară. Imaginea prezintă o cruce creștină, simbol al credinței, pacei și speranței.

Nu întâmplător a apărut crucea în Catedrala Sf. Mihail, care a fost demolată în 1930 de autoritățile sovietice și reconstruită și finalizată în 1991, anul în care a fost proclamată independența Ucrainei. Această cruce poate fi şi un mesaj adresat Rusiei care a invadat Ucraina în aceste zile, declanșând o acțiune de război violentă.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): videoclip YouTube

blank


Lasă un comentariu