Structuri străvechi au fost descoperite pe fundul Oceanului Atlantic: un „pod”, un „pasaj” şi o structură simetrică în zig-zag! Cine le-a construit?


Oceanul Atlantic ascunde multe mistere, mai ales în adâncurile sale. În zona munţilor subacvatici Discovery (formaţi în urmă cu 35-41 de milioane de ani) se poate observa o imensă structură subacvatică, care arată ca un pod gigantic, cu o lungime de 38 de km. Se pare că există un fel de pasaj sub pod care duce la o structură pătrată, situată în spatele podului.

Presupunând că aceste structuri reprezintă într-adevăr un pod și un drum, care au fost construite în timpuri străvechi, când toată zona se afla deasupra nivelului mării, cine ar fi putut construi-o în urmă cu milioane şi zeci de milioane de ani?

O altă structură ciudată poate fi găsită lângă insula Bouvet, care este o insulă vulcanică nelocuită, aflată în sudul Oceanului Atlantic, în apropiere de Antarctica. Dimensiunea structurii ciudate în zig-zag este enormă și acoperă o suprafață de aproximativ 255 km x 136 km. Este remarcabil faptul că liniile din structura în zig-zag au toate aceleași dimensiuni. Pare a fi ca un conductor electric enorm.

Coordonatele podului pot fi verificate pe Google Earth AICI: 43°21’8.50″ S 0°51’12.19″ W. Coordonatele structurii în zig zag sunt: 51°28’16.59″ S  6°5’12.12″ W.

Oare despre ce-o fi vorba? Se află într-adevăr pe fundul Oceanului Atlantic resturi ale miticului continent Atlantida, scufundat cu foarte mult timp în urmă?


Lasă un comentariu