Un utilizator a observat pe fundul Oceanului Atlantic urme ale unor şenile gigantice de tanc… Sau poate sunt urme ale monştrilor sau ale navelor extraterestre subacvatice? Există o explicaţie logică?


tanc pe Oceanul Atlantic 2Un utilizator de pe Internet, în timp ce se juca cu Google Earth, a observat ceva cu adevărat ciudat pe fundul Oceanului Atlantic. Iată adresa unde a găsit acea ciudăţenie: 33° 0’10.32″N 75° 9’26.39″V. Dar despre ce e vorba? Pe fundul oceanului par a se observa nişte urme…de tanc!! Ele continuă o bună bucată de drum, intersectându-se la un moment dat cu alte „urme de tanc”.

Într-adevăr, uitându-mă pe imaginile de pe Google Earth se pot observa nişte urme de tanc cu adevărat uriaşe. Când spun „uriaşe” înţeleg că acele tancuri subacvatice ar fi trebuit să aibă nişte şenile largi cât nişte blocuri la un loc. Dar dacă ipoteza tancurilor subacvatice gigantice pare neverosimilă, atunci despre ce-ar putea fi vorba? De nişte monştri subacvatici uriaşi? De nişte nave spaţiale extraterestre imense aflate pe fundul oceanului? De o maşinărie militară secretă?

Înainte de a ne mai lăsa cuprinşi de alte ipoteze fantastice, poate că ar trebui să revedem ipoteza lansată de blogul oficial Google, care, într-un articol din 2009 despre ipoteza existenţei urmelor continentului Atlantidei pe fundul Oceanului Atlantic, explica faptul că aceste urme ciudate de pe platoul submarin care se văd pe Google Earth nu reprezintă altceva decât urmele lăsate de vasele marine. Şi asta întrucât cartografia oceanelor este realizată cu ajutorul undelor sonare. Însă, harta rezultată este asemănătoare cu forma căii pe care o ia nava cu ajutorul căreia se face cartografia sonară. Să fie asta explicaţia?

tanc pe Oceanul Atlantic 1

 

 


Lasă un comentariu