Într-un videoclip incredibil filmat pe străzile din Montreal (Canada), un extraterestru îşi scoate capul de sub podeaua maşinii, unde se ascundea!

  •  
  •  
  •  
  •  

Deşi videoclipul are deja 1 an de zile, dar cred că merită postat pentru a ne distra puţin de 1 mai. De ce spun asta? Pentru că cel care a pus videoclipul pe YouTube consideră că a filmat „live” un extraterestru. Dar extraterestrul nu se află oriunde, ci se ascunde chiar sub o maşină care merge pe o şosea. La un moment dat, „extraterestrul”, prins sub podeaua maşinii (într-o poziţie destul de incomodă), iese la suprafaţă, momentul fiind surprins de camera video de la maşina din faţă. La „zoom”-uire, se poate observa foarte clar un chip extraterestru clasic: cap mare, ochi la fel de mari şi situaţi oblic! Ce dracu!?? Filmarea e autentică sau nu?

Videoclipul are peste 1 milion de vizualizări, iar comentariile sunt şi ele la fel de numeroase (peste 4.000). Citind marea majoritate a comentariilor, am putut trage următoarele ipoteze/concluzii:
(1) videoclipul este fals, căci nu apare umbra extraterestrului pe şosea;
(2) sub maşină se află un balon de heliu;
(3) videoclipul e autentic, dar a fost aranjat. Maşina sub care se află „extraterestrul” este un Subaru. Acest gen de maşina are rezervorul situat direct sub scaunele din spate; aceasta înseamnă că podeaua poate fi tăiată, iar dedesubt să se bage cineva cu un costum de extraterestru;
(4) extraterestrul crede că maşina e nava sa spaţială;
(5) mişcările par a fi ale unui extraterestru-robot;
(6) în maşină erau mai mulţi extratereştri, iar acesta (de sub podea) nu mai avea unde să se mai ascundă;
(7) dacă extratereştrii au venit pe Pământ şi sunt cu mult mai inteligenţi decât oamenii, cum de-au reuşit să-şi aleagă cel mai prost loc posibil pentru a se ascunde? El se află în zona evacuării gazelor de eşapament, unde e al dracului de cald şi de incomod…
(8) în Montreal, unde se presupune că a fost filmat acest videoclip, sunt atât de multe găuri în străzi, încât acel extraterestru nu ar rezista nici 5 minute agăţat de podeaua maşinii.

Voi ce credeţi?


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu