Orgoni Crystal

 

Paşaport pentru celebrul faraon Ramses al II-lea, mort de peste 2.200 de ani? Da!

364

blankPână unde poate să meargă penibilitatea conducătorilor omenirii se poate observa din acest articol. Așadar, ne afla în anul 1974, iar autoritățile din Egipt s-au apucat să emită un pașaport… faraonului Ramses al II-lea, mort de peste 2.200 de ani! Data nașterii: 1303 î.Hr. Ocupația: rege (sic!). De ce au făcut lucrul acesta? Pentru că mumia faraonului trebuia să fie transportată în afara ţării (Egipt) către Franţa, pentru examinare şi restaurare. În Egipt oricine părăseşte țara (mort sau viu) trebuie să aibă la el documentele potrivite – de aceea Ramses al II-lea a primit un pașaport.

Ramses al II-lea este considerat cel mai cunoscut și cel mai mare faraon al Egiptului antic. Succesorii săi și poporul egiptean l-au supranumit „Marele predecesor” și-l numesc, și astăzi, cu afecțiune „Sese”. Se spune că Ramses al II-lea a urcat pe tronul Egiptului la vârsta de 24 de ani şi a domnit 66 de ani, trăind circa 100 de ani (o vârstă extrem de înaintată pentru acea perioadă). În prima parte a domniei sale s-a axat pe construcția de orașe, temple și monumente.

A fost înmormântat în Valea Regilor, iar mumia sa (descoperită în anul 1881), se află acum expusă la Muzeul din Cairo (Egipt). În anul 2017, o echipă internaţională de cercetători germani şi egipteni a recuperat o statuie uimitoare de 8 metri, din cuarțit,care îl reprezenta pe faraonul Ramses al II-lea şi care avea un cap lunguieţ neobişnuit, ca de extraterestru (vedeţi articolul de atunci: Descoperire istorică: arheologii au găsit statuia gigantică a faraonului Ramses al II-lea! Acesta avea un cap lunguieţ neobişnuit, sugerând o origine extraterestră…)

blank