„Vânătorii de comori” din Egipt au găsit nişte artefacte uluitoare, în valoare de 2 miliarde de dolari! Unele statui sunt din aur pur şi cântăresc peste 100 de kilograme!


camera comorilorPe YouTube a apărut un videoclip extrem de ciudat care prezintă nişte artefacte egiptene misterioase adunate de „vânătorii de comori” pentru a fi vândute „la negru” amatorilor. Citez din descrierea videoclipului:

„Artefacte egiptene în valoare de sute de milioane de dolari au fost găsite de vânătorii de comori la vest de Aswan. Guvernul Egiptului a eşuat până în prezent să pună mâna pe ele. Acest videoclip a fost înregistrat de vânătorii de comori, ca o publicitate pentru vânzare. Patru încăperi pline de artefacte, fiecare din ele valorând câte 500 milioane de dolari. Unele statui sunt din aur pur, cântărind peste 100 de kilograme.

Cu toate acestea, informaţia nu poate fi verificată, cu excepţia a câtorva videoclipuri care au fost postate şi despre care se vorbeşte în oraşele din Egipt. Primul videoclip prezintă comoara dintr-o încăpere. Cel de-al doilea videoclip nu este direct legat de descoperiri, cu excepţia faptului că prezintă o mică statuie mişcătoare”.

La momentul în care scriu acest articol, cel de-al doilea videoclip a fost scos de pe YouTube. Am făcut mai multe capturi după primul videoclip, în caz că şi acesta va dispărea. Ce pot să spun… În încăpere se observă, într-adevăr, o mulţime de statui egiptene vechi şi alte artefacte uluitoare. Dar… la naiba! Artefacte în valoare de 2 miliarde de dolari şi nu puteau să folosească şi aceşti vânători de comori o cameră HD de înaltă definiţie? Filmarea din videoclip e făcută cu o cameră proastă, aşa că rezoluţia este slabă! Dar, dacă nu este un fals (dacă ar fi, e foarte bine realizat), atunci ceea ce vedem acolo este uluitor!

Vă daţi seama dacă e adevărat ce se spune? Statui de 100 de kg din aur pur!? Ştiţi cât ar valora una din acea statuie (mă refer doar la aurul din ea)? Actualmentul, preţul unei uncii (28 de grame) de aur este de 1243 de dolari. 100 de kilograme de aur pur ar valora circa 4.400.000 de dolari! Fabulos! Priviţi imaginile de mai jos pe care le-am captat direct de pe videoclip:

artefacte Egipt 1

artefacte Egipt 2

artefacte Egipt 3

artefacte Egipt 4

artefacte Egipt 5

artefacte Egipt 6

artefacte Egipt 7

artefacte Egipt 9

Priviţi imaginea de mai jos (în centru-jos, un copilaş ce pare a fi un pui de extraterestru!)

artefacte Egipt 8


Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock