Investigaţia scufundării Titanicului a fost condusă de francmasoni! Cotidianul „The Telegraph” prezintă dovezile! V-am spus încă de acum 5 ani că dezastrul Titanicului a fost opera unei monstruoase coaliţii Illuminati, pentru crearea lui Federal Reserve Bank!

 • 203
 •  
 •  
 •  
  203
  Shares

Titanic 1912În urmă cu 5 ani, scriam acest articol (Scufundarea Titanicului, opera iezuiţilor, cu scopul de a crea Federal Reserve Bank), în care avansam ipoteza că scufundarea celebrului Titanic, în 15 aprilie 1912, a fost opera iezuiţilor (grupare ocultă din Biserica Catolică, din care s-a format Illuminati), împreună cu marile familii francmasonice Rothschild, Morgan şi Rockefeller, ce urmăreau crearea Federal Reserve Bank, banca SUA ce tipăreşte dolarul american. Nava Titanic se afla în proprietatea familiei Morgan, iar pe această navă se aflau şi trei mari bogătaşi americani: Benjamin Guggenheim, Isador Strauss şi John Jacob Astor, toţi aceştia opunându-se din răsputeri în crearea lui Federal Reserve Bank. Aşa că toţi trei magnaţi trebuiau să dispară în acest „accident” al Titanicului, pentru ca visul Illuminati – o bancă atotputernică care s-o controleze tot ei – să devină realitate.

După ce-am publicat acest articol, mi-am luat o mulţime de înjurături pe Internet, pe diverse forumuri şi site-uri. „Aberaţii!” „Prostii!” – scriau criticii mei, râzând în sinea lor pentru „prostiile” pe care le debitam. Iată însă că, încet-încet, adevărul începe să iasă la suprafaţă, iar ştirea de mai jos demonstrează că am avut dreptate în această teorie a conspiraţiei.

Într-un articol apărut pe site-ul The Telegraph se arată că există noi dovezi care demonstrează implicarea francmasonilor în investigarea dezastrului Titanicului. Aşadar, e clar faptul că a existat o putere ocultă care a încercat să ascundă adevăratul motiv al scufundării navei-gigant.

Din articol, putem afla că dintre cei mai importanţi francmasoni implicaţi în anchetă, îi putem numi pe:

Judecătorul care a supervizat comisia de cercetare britanică privind scufundarea Titanicului;
Doamna Mersey, care a supervizat ancheta care a exonerat Camera de Comerț;
Președintele Consiliului de Comerț, Sydney Buxton;
Expertul în arhitectură navală, prof. John Harvard Biles, care a fost un evaluator în cadrul anchetei;
Edward Chaston, un expert în inginerie, care a fost, de asemenea, unul dintre evaluatorii anchetei;
Lord Pirrie – președinte al șantierului naval din Belfast, cel care a construit inițial Titanicul.

Aceşti oameni, francmasoni, a avut, fără doar şi poate, rolul de a ascunde adevărul despre cauzele reale privind scufundarea Titanicului… probabil că li s-a dat nişte „ordine de sus” pentru muşamalizarea anchetei. Să sperăm că în viitor se vor găsi şi alte dovezi care să arate monstruoasa coaliţie ocultă în scufundarea Titanicului!


 • 203
 •  
 •  
 •  
  203
  Shares

Lasă un comentariu