Ce mesaj ascuns ne trimite de Crăciun şi Anul Nou coperta revistei „The Economist”, revistă deţinută de Rothschild?


Iată o nouă copertă controversată (ediţia de Crăciun şi de Anul Nou) a revistei globaliste „The Economist”, revistă deţinută de familia globalistă Rothschild (care se spune că ar fi cea mai bogată familie din lume – 2 trilioane de dolari în anul 2019 – vezi articolul Bogăţia familiei Rothschild este de aproximativ 3 ori mai mare decât averea combinată a celor mai bogaţi 10 miliardari ai lumii! 2 trilioane de dolari…) şi de familia miliardară italiană Agnelli.

O copertă plină de simboluri, de parcă vor să ni se transmită ceva în subconştient. Dar să vedem ce putem întâlni aici:

* În mijlocul bradului, e simbolul Ethereum. Ethereum este o platformă și sistem de operare open-source, distribuit, pe bază de blockchain, ce oferă posibilitatea implementării contractelor smart. Ether este criptomoneda a cărui blockchain este generat de platforma Ethereum.

* În colțurile din stânga și dreapta ale bradului, apare steaua în opt colțuri, simbol al zeiței babiloniene Ishtar. Ea era zeița asiro-babiloniană a dragostei, a războiului și fertilității, regina cerurilor. Ishtar era o zeiță blândă și puternică, milostivă în fața durerii, care desfăcea vrăjile, vindeca boli, aducea iertarea de vină și păcate, fiind a treia în trinitatea celebră: Sin, Shamash, Ishtar.

* În vârf avem simbolul atomului. O trimitere la posibilul război nuclear!?

* În stânga şi în dreapta atomului apar vaca şi Baphomet!? Ce se vrea a ni se transmite prin asta, ţinând cont de faptul că vaca e animalul sfânt al Indiei, iar Baphomet este o „zeitate malefică” adorată de cavalerii templieri?

* Apoi mai vedem o mască de gaze sau un craniu; dacă e mască de gaze, clar că se face referire la un eventual război chimic;

* Mai apare un caracter chinezesc – o aluzie transparentă la China. Sub acest caracter, apare Potirul, simbolul Sfântului Graal din Biblie;

* Alte simboluri care apar: mărul, o pasăre care mănâncă ghindă, simbolul baseball-ul vs. cricket-ului;

* Bradul însuşi poate fi simbolul numărului malefic din Biblie 666 (6 ramuri pe dreapta, 6 ramuri pe stânga şi 6 lumânări).

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO