Ce mesaj ascuns ne trimite de Crăciun şi Anul Nou coperta revistei „The Economist”, revistă deţinută de Rothschild?


Iată o nouă copertă controversată (ediţia de Crăciun şi de Anul Nou) a revistei globaliste „The Economist”, revistă deţinută de familia globalistă Rothschild (care se spune că ar fi cea mai bogată familie din lume – 2 trilioane de dolari în anul 2019 – vezi articolul Bogăţia familiei Rothschild este de aproximativ 3 ori mai mare decât averea combinată a celor mai bogaţi 10 miliardari ai lumii! 2 trilioane de dolari…) şi de familia miliardară italiană Agnelli.

O copertă plină de simboluri, de parcă vor să ni se transmită ceva în subconştient. Dar să vedem ce putem întâlni aici:

* În mijlocul bradului, e simbolul Ethereum. Ethereum este o platformă și sistem de operare open-source, distribuit, pe bază de blockchain, ce oferă posibilitatea implementării contractelor smart. Ether este criptomoneda a cărui blockchain este generat de platforma Ethereum.

* În colțurile din stânga și dreapta ale bradului, apare steaua în opt colțuri, simbol al zeiței babiloniene Ishtar. Ea era zeița asiro-babiloniană a dragostei, a războiului și fertilității, regina cerurilor. Ishtar era o zeiță blândă și puternică, milostivă în fața durerii, care desfăcea vrăjile, vindeca boli, aducea iertarea de vină și păcate, fiind a treia în trinitatea celebră: Sin, Shamash, Ishtar.

* În vârf avem simbolul atomului. O trimitere la posibilul război nuclear!?

* În stânga şi în dreapta atomului apar vaca şi Baphomet!? Ce se vrea a ni se transmite prin asta, ţinând cont de faptul că vaca e animalul sfânt al Indiei, iar Baphomet este o „zeitate malefică” adorată de cavalerii templieri?

* Apoi mai vedem o mască de gaze sau un craniu; dacă e mască de gaze, clar că se face referire la un eventual război chimic;

* Mai apare un caracter chinezesc – o aluzie transparentă la China. Sub acest caracter, apare Potirul, simbolul Sfântului Graal din Biblie;

* Alte simboluri care apar: mărul, o pasăre care mănâncă ghindă, simbolul baseball-ul vs. cricket-ului;

* Bradul însuşi poate fi simbolul numărului malefic din Biblie 666 (6 ramuri pe dreapta, 6 ramuri pe stânga şi 6 lumânări).


Lasă un comentariu