Profeţiile lui Banga Vanga pentru 2023, conform unui site britanic: furtună solară devastatoare sau schimbarea orbitei Pământului?


La sfârşitul fiecărei an, pe Internet explodează pur şi simplu profeţiile făcute de Baba Vanga, mistica bulgăroaică devenită faimoasă pentru unele predicţii făcute (izbucnirea celui de-al doilea război mondial, moartea lui Stalin, atacurile 9/11 de la New York sau ascensiunea lui Donald Trump). Pe site-ul britanic history.co.uk, am găsit mai multe presupuse profeţii făcute de Baba Vanga pentru anul 2023. Nu ştiu de unde au fost luate aceste „profeţii”, pentru că aşa cum recunoaşte şi site-ul respectiv „deoarece Baba Vanga nu și-a înregistrat oficial gândurile, dezbaterea încă există în jurul a ceea ce ea a spus. Cu toate acestea, există câteva previziuni speciale cu privire la anul 2023”.

O furtună solară devastatoare?

Una dintre cele mai alarmante predicții pentru 2023 atribuite lui Baba Vanga se referă la o furtună solară care ar putea avea consecințe dezastruoase. Termenul de „furtună solară” se poate referi la mai multe fenomene de pe suprafața Soarelui, inclusiv erupții solare și ejecții coronale de masă. Acestea din urmă sunt erupții vaste de plasmă care sunt capabile să ajungă pe Pământ, provocând furtuni geomagnetice care ar putea să prăjească rețelele electrice. Distrugerea electricităţii pe Pământ ar putea arunca omenirea în haos în ziua de azi.

O schimbare în orbita Pământului?

S-ar putea modifica calea pe care o face Pământul în jurul Soarelui în 2023? Aceasta este o profeție a lui Baba Vanga pentru anul 2023. Planeta noastră călătorește 934 de milioane de km în jurul Soarelui în fiecare an, o călătorie care este una eliptică. Orbita este influențată de forțele gravitaționale ale altor planete, ceea ce înseamnă că orbita Pământului se poate schimba oricând. Se pare că astfel de schimbări au loc într-un mod ciclic de-a lungul multor mii de ani.

Efectele schimbărilor subtile și lente pot fi severe. De exemplu, s-a teoretizat că o schimbare orbitală a contribuit la maximul termic dintr-o perioadă de încălzire globală intensă care a avut loc acum aproape 56 de milioane de ani. Dacă ar avea loc o schimbare radicală pe parcursul unui singur an, indiferent de motiv, efectele ar fi apocaliptice. Ar putea exista temperaturi și niveluri de radiații în creștere, cu multe consecințe teribile asupra mediului.

O atrocitate cu arme biologice?

Se mai spune că Baba Vanga a avut o viziune despre testele de arme biologice efectuate de o țară mare în 2023. Această profeţie pare relevantă pentru contextul geopolitic actual.

Din fericire, predicțiile Babei Vanga sunt criptice și imposibil de verificat, iar multe dintre presupusele ei viziuni au fost contestate.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock