Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Întâlnirile misterioase ale unor cercetători cu „tehnicianul” şi „ABX-JUNO”, două entităţi non-terestre… Ar putea fi îngeri, extratereştri decedaţi sau entităţi paralele!

  •  
  •  
  •  
  •  

entitate spiritualaExistă în lume grupuri de cercetători care şi-au propus să capteze vocile sau imaginile video ale persoanelor care au decedat şi care sunt, într-un fel sau altul, capabile să comunice cu lumea noastră. Despre „vocile morţilor”, care au fost recunoscute ca autentice chiar şi de papă şi NASA, puteţi citi mai multe în acest articol, pe care l-am publicat în mai 2013: Şocantele “voci ale morţilor” înregistrate de suedezul Jurgenson au fost “recunoscute” indirect de către Vatican, papă şi NASA! Dar, să revenim la subiectul acestui articol. M-am inspirat din cartea lui Anabela Cardoso, „Electronic Voices: Contact with Another Dimension?” În româneşte ar suna ceva de genul „Vocile electronice: contactul cu o altă dimensiune?” (o puteţi găsi gratuit în limba engleză pe Google Books).

Echipa de Transcomunicaţii din Luxemburg a captat în anii 80 vocea foarte metalică a unei entităţi care pretinde că nu a trăit vreodată pe Pământ şi care-şi zice „tehnicianul”. De altfel, asta nu-l împiedică să-l cunoască pe Sfântul Pavel. La Darmstadt o echipă, recepţionează, de asemenea, în direct, adică prin difuzorul unui post de radio, vocea unei entităţi, foarte diferită de aceea a „tehnicianului”. Aceea a „tehnicianului” este sacadată şi ascuţită, cealaltă este cavernoasă şi lentă, comparabilă cu vocile pe care le auzim în anumite filme de groază. Ea se prezintă sub straniul nume de ABX-JUNO.

La întrebarea „Cine sunteţi?”, vocea a răspuns: „Nu veţi putea înţelege cine sunt, decât pe măsură ce se desfăşoară timpul terestru”. La întrebarea „Ce vrea să însemne ABX-JUNO?”, ea a explicat: „Luaţi-l pe A pentru „aussen” sau „Ausserhalb” (în afara limitelor voastre pământeşti); pe B pentru „biologic”, iar pe X pentru „Experienţă”. Înţelegeţi-l ca pe o experienţă venind din exterior, care se inseriază în forma voastră de viaţă biologică. JUNO este numele meu, mă puteţi numi astfel.”

Pe 27 iulie 1987, el preciza, dându-ne asigurări: „ABX ajută la comunicaţia dintre două forme de viaţă diferite, nu caută punctele slabe ale omului şi cu atât mai puţin să le exploateze… Nu vom interveni direct în cursul vieţii voastre. Aceasta trebuie să fie limpede pentru voi toţi.” Urmează alte mesaje care sunt chemări la o viaţă spirituală.

Să fie vorba de un înger sau de un extraterestru? Un extraterestru ar trăi pe acelaşi nivel al materiei ca şi noi, pe acelaşi plan al creaţiei. Dar ABX dă diferitelor familii ale grupului de la Darmstadt noutăţi despre defuncţii lor. Pe aceeaşi bandă înregistrată, în acelaşi moment, între două fraze ale lui ABX, se aud simultan vocile – mult mai normale, mai umane – ale unora dintre aceşti defuncţi care reacţionează la ceea ce tocmai spune el.

Cu roate acestea stilul „tehnicianului”, ca şi acela al lui ABX-JUNO, este foarte diferit de aceia al „îngerilor” din dialoguri! De altfel, nici unul nici celălalt nu se dau drept îngeri. Atunci, poate, este vorba de extraterestri, dar de nişte civilizaţii care intră mai uşor în contact cu morţii noştri decât noi înşine? Sau să fie vorba de extraterestri ei înşişi defuncţi şi care au atins astfel acele zone în care, treptat devine posibil să se adune nu numai toate rasele Pământului şi toate religiile, ci şi popoarele diferitelor lumi locuite?

Sau poate că vin din lumi paralele ? Adesea acest cuvânt este folosit într-un sens foarte vag, conform căruia poate fi foarte bine vorba de lumea cealaltă, ca şi de planete sau galaxii îndepărtate. Ar fi vorba de lumi la fel de materiale ca şi a noastră, dar ale căror vibraţii par a fi decalate în raport cu ale noastre, astfel încât acele lumi ar putea împieta asupra spaţiului nostru, ba chiar l-ar putea ocupa pe de-a-ntregul, fără ca totuşi prin aceasta lumile noastre să se stânjenească reciproc sau să se confunde, după cum, diferite unde de radio şi televiziune pot coexista în aceeaşi încăpere fără să se interfereze.


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu