Misterioasa sferă de oţel din Florida: obiectul „extraterestru” emite unde radio şi are câmp magnetic! Acum se află în posesia Marinei Americane…


sfera misterioasaMulţi autori prestigioşi şi unele agenţii internaţionale de presă susţin că Statele Unite, Brazilia, Spania, Rusia şi Suedia s-ar afla în posesia unor obiecte sau chiar fragmente de epave provenind de la nave extraterestre care s-au prăbuşit între 1947 şi 1995 pe teritoriul acestor state.

De exemplu, în 1974 americanul V. A. Batz din statul Florida a găsit o sferă de oţel, cu diametrul de 20 cm şi greutatea de 10 kg, care se comportă ciudat: la orice impuls exterior se deplasează pe o traiectorie rectilinie, se roteşte în jurul axei sale şi revine la locul de plecare. Manevra este repetată identic în câteva direcţii opuse, după care sfera se opreşte singură.

Analizele efectuate de Laboratorul de Cercetări „Omega Minus One“ din Baton Rouge (aparţinând US Navy) au stabilit că obiectul emite unde radio şi este înconjurat de un puternic câmp magnetic. Specialiştii militari americani nu au putut indica originea sferei şi nici explica ciudatele ei proprietăţi, singurul rezultat al analizelor fiind „reţinerea” sferei misterioase în colecţiile US Navy…

Oare ce-o fi?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO