Se pregăteşte marea dezvăluire a prezenţei extratereştrilor pe Terra? Pentagonul a publicat, pe 27 aprilie 2020, 3 videoclipuri oficiale ale Armatei Americane în care se recunoaşte prezenţa unor OZN-uri misterioase


Pentagonul a lansat luni, 27-04-2020, în mod oficial, trei videoclipuri neclasificate, realizate de piloți ai Marinei Americane, care au circulat pe Internet de ani de zile şi care arată interacțiuni cu „fenomene aeriene neidentificate”.

Unul dintre videoclipuri arată un incident din 2004, iar celelalte două au fost înregistrate în ianuarie 2015, potrivit lui Sue Gough, o purtătoare de cuvânt a Departamentului Apărării. Videoclipurile au devenit publice după scurgeri neautorizate avute între 2007 și 2017, iar Marina Americană a verificat autenticitatea lor.

„După o verificare amănunțită, s-a stabilit că publicarea autorizată a acestor videoclipuri neclasificate nu dezvăluie nicio dotare sau sisteme sensibile și nu afectează nicio investigație ulterioară a incursiunilor militare în spațiul aerian de către ”fenomene aeriene neidentificate”, a spus Gough.

Incidentul din 2004 s-a produs la aproximativ 150 de kilometri de ţărm, în interiorul Oceanului Pacific. Atunci, doi piloți aflați într-o misiune de antrenament de rutină au fost trimiși pentru a investiga aeronavele neidentificate, pe care un crucișător al Marinei le urmărea de câteva săptămâni. Piloții Marinei au găsit un obiect alungit, de circa 12 metri lungime, care s-a ridicat la aproximativ 17 de metri înălţime deasupra apei, începând să aibă o ascensiune rapidă. „Au accelerat cum n-am văzut niciodată în viaţa mea”, a spus unul dintre piloți. Obiectul a parcurs distanţa de aproximativ 100 de km în mai puţin de 1 minut, ceea ce înseamnă că avea o viteză de cel puţin 6.000 de km/h.

Celelalte două videoclipuri ale incidentelor din 2015 includ imagini de obiecte care se mișcă foarte rapid prin aer. Cinci piloți ai Marinei care au fost martorii acestor obiecte zburătoare neidentificate în 2015 au declarat mai târziu că au avut o serie de interacțiuni cu OZN-uri în timpul misiunilor de antrenament din 2014 și 2015 de-a lungul Coastei de Est, din Virginia până în Florida. Unul din piloţi a declarat: „Pe măsură ce m-am apropiat de el, a accelerat rapid spre sud și a dispărut în mai puțin de două secunde. Era ca o minge de ping-pong, care sărea de pe un perete, se lovea de acesta și apoi mergea în sens invers”.

Sursa: traducerea şi adaptarea videoclipului YouTube

P.S. Părerea mea este că aceasta nu reprezintă decât prima etapă în MAREA DEZVĂLUIRE OFICIALĂ A EXTRATEREŞTRILOR, care se află în plan de mult timp, dar probabil că acum s-a hotărât să se dea drumul la dovezi ascunse de zeci de ani.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock