Un caz şocant de reîncarnare din Siria: un copil de 3 ani şi-a amintit cum a fost ucis în viaţa anterioară, indicând chiar şi numele criminalului


La sfârșitul anilor 1960, un băiat de 3 ani din regiunea Înplţimilor Golan din Siria a devenit în centrul atenției după ce a postit un caz de crimă din presupusa viață trecută. Băieţelul susţinea atunci că fusese ucis cu un topor în viața sa anterioară. Comunitatea religioasă din care face parte crede în reîncarnare și a fost șocată de spusele copilului.

Băiatul s-a născut cu un semn roşu de naștere pe cap, care se spune că ar proveni din viaţa anterioară. Copilul de 3 ani și-a amintit locul în care a trăit şi unde a fost ucis în viaţa anterioară, el fiind omorât de un topor.

Un grup de localnici s-a interesat de povestea băiatului și a decis să verifice toate amănuntele acestei poveşti. Eli Lasch a fost unul dintre membrii grupului, având un interes deosebit în acest caz ciudat.

Băiatul a fost dus într-un sat, pe care îl descrisese anterior. El îşi amintise aproape toate numele locuitorilor satului, inclusiv ale lui și ale ucigașului. Sătenii de acolo au povestit despre un bărbat cu același nume care lipsea de 4 ani.

Apoi, a urmat întâlnirea cu ucigaşul. Băiatul s-a apropiat de un bărbat și l-a chemat pe nume. Bărbatul a recunoscut că băiatul l-a numit corect și apoi băiatul i-a spus: „Am fost vecinul tău. Ne-am certat și tu m-ai ucis cu un topor”.

Brusc, fața ucigaşului deveni palidă. Copilul de 3 ani i-a spus: „Știu chiar unde mi-a îngropat trupul.” Băiatul a condus grupul, care îl includea şi pe criminalul acuzat, în câmpurile situate în apropiere. Băiatul se opri în fața unei grămezi de pietre și a spus: „Mi-a îngropat trupul sub aceste pietre și toporul acolo.”

Excavarea la fața locului a dezvăluit scheletul unui bărbat adult care purta hainele unui fermier. Ce s-a observat pe craniu a fost urma unei răni de topor, care era în același loc cu semnul băiatului din naștere. Pus în faţa acestei dovezi, criminalul a mărturisit crima pe care a făcut-o, dar nu a fost predat poliției.

Concluzie: Această poveste ciudată este, de asemenea, prezentată în cartea terapeutului și scriitorului german, Trutz Hardo – „Copiii care au trăit înainte”. Cartea prezintă mai multe povești ale unor copii care și-au amintit poveștile lor din vieţile anterioare, povești care au fost verificate înainte de publicare.


Lasă un comentariu