Un specialist italian îi demască pe reptilieni (demoni)! În hipnoză, pacienţii săi îi povestesc cum aceste creaturi interdimensionale se hrănesc cu energia negativă a oamenilor!

  •  
  •  
  •  
  •  

reptilian demonItalianul Calogero Grifasi organizează sesiuni de hipnoză regresivă. Persoanele cu experiențe traumatice, coșmaruri, probleme fizice ciudate, dureri, etc. participă la sesiunile sale, pentru a obține ajutor pentru stările lor. Italianul explică: „Unii oameni observă beneficiile imediate, de îndată ce sesiunea s-a terminat, în timp ce alții simt o transformare personală treptată, observând diferențele de la săptămână la săptămână și de la lună la lună”.

Iată descrierea evenimentelor de la una din sesiunile sale video. Calogero îl hipnotizează pe Angello, care a experimentat de când era copil prezenţa unor umbre ciudate în camera lui. Pe lângă aceasta, Angelo sufererea de tristețe profundă, furie, gânduri de sinucidere.

Hipnotizat, Angello descrie modul în care o creatură extraterestră îi atinge fruntea. Potrivit lui Angello, extraterestrul îi ia o parte din energia negativă pentru a „hrăni” un grup de extratereştri; însă, extraterestrul vizitator nu ia toate energiile negative lui Angello, astfel încât restul negativ să genereze şi mai mult dintre aceste sentimente. Astfel, „alienii” (sau demonii, le-aş spune eu, căci acestea sunt fiinţe intredimensionale) se hrănesc cu energia negativă a bărbatului. Aceşti extratereştri (demoni) nu mănâncă alimente, şi au nevoie de o alimentare „energetică”.

În timpul sesiunii de hipnoză, Calogero îi cere pacientului său să-l urmeze pe extraterestrul care îi atinge capul. Astfel, Angello ajunge într-o navă sferică, unde există un dispozitiv pe masă. Când extraterestrul atinge acest dispozitiv, o lumină albastră este emisă, iar energiile lui Angello sunt absorbite în ea. Există, de asemenea, energii ale altor oameni conținute în acel dispozitiv.

Lui Angello i se cere ce mai vede în navă; acesta observă o creatură reptiliană urâtă care înaintează. În timp ce interacţionează cu el, Angello începe să simtă că-i vine să verse. Calogero îşi trezește pacientul din hipnoză și îi cere să vomite la toaletă. Calogero explică ulterior faptul că acest lucru se întâmplă de multe ori, în cazuri de răpiri extraterestre. El consideră acest lucru ca fiind o dovadă că acest fenomen este unul real.

Angello este doar unul din cazurile pe care italianul Calogero le-a tratat; majoritatea sesiunilor sale par a fi incredibile. Imaginaţia pacienţilor e atât de puternică, încât poate să ofere imagini despre prezenţa unor extratereştri (demoni)? Sau totul e real?

Cei care o să spună că tot ce face acel hipnotizator italian e doar o înşelătorie, vă invit să recitiţi un articol din februarie 2016 – Textele vechi gnostice ne spun clar că noi suntem conduşi şi manipulaţi în secret de mai bine de 5.000 de ani de către o specie extraterestră malefică! Arhonii se hrănesc cu energia noastră negativă! – în care prezentam cum în mai multe texte antice gnostice se arată că în jurul anului 3600 î.Hr., fiinţe malefice extraterestre (arhonii) ne-au invadat Pământul şi, de atunci, ele ne manipulează şi se hrănesc cu energiile noastre negative.

 


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu