Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Haideţi să spunem adevărul despre „tunelul de sub Sfinxul din Bucegi” care ar duce la „Amfiteatrul înregistrărilor eterne”, concept imaginat de Edgar Cayce! Chiar există o maşină a timpului în interiorul Pământului?


Transylvania SunrisePovestea este binecunoscută de către unii… eu doresc doar s-o comentez puţin din punctul meu de vedere. Bineînţeles, acesta ar putea fi greşit, dar şi realist. Depinde doar de voi cum vreţi să judecaţi.

Precum se ştie, Sfinxul românesc este o formaţiune naturală de piatră din Munţii Bucegi, care face parte din Munții Carpați. Specialiştii geologi ne spun că Sfinxul românesc a fost format numai prin eroziune naturală și apare ca o figură umană doar atunci când este privit dintr-un unghi special.

Radu Cinamar (despre care am vorbit mai mult în cadrul acestui articol: Despre cartea lui Radu Cinamar – „Viitor cu cap de mort”: tunelurile de sub Munţii Bucegi există, dar lipsesc cu desăvârşire), împreună cu Peter Moon au scos împreună o carte intitulată „Transylvania Sunrise” în care se continuă legenda existenţei tunelurilor misterioase sub Munţii Bucegi. Povestea e arhicunoscută: în 2003, Pentagonul ar fi descoperit prin satelit, utilizând tehnologii ultramoderne, o anomalie în Munții Bucegi. De aceea, americanii au făcut o alianță cu departamentul cel mai secret al Serviciului Român de Informații, care este cunoscut sub numele de Departamentul Zero. Românii și americanii au folosit o tehnologie secretă a Pentagonului pentru a penetra o cameră din interiorul muntelui, inaccesibilă oamenilor. Acolo, ei ar fi descoperit celebra „Cameră a înregistrărilor eterne” („Hall of Records”), lăsată de o civilizaţie avansată în apropierea a trei tuneluri misterioase care duc în interiorul pământului.

„Camera înregistrărilor eterne” este un concept introdus de Edgar Cayce. Aici se presupune că s-ar afla istoria pierdută a omenirii după distrugerea continentului pierdut al Atlantidei. Dar, Edgar Cayce spunea că în lume există 3 asemenea amfiteatre: una se află în apropierea insulei Bimini (Bahamas, în Oceanul Atlantic, la 80 de kilometri de Peninsula Florida), alta în jungla din Yutacan (peninsulă a Mexicului), iar ultima sub labele Marelui Sfinx din Egipt. Nu aduce deloc aminte de Sfinxul românesc! (citeşte mai multe în acest articol: Egiptul ascunde oficial existenţa „Amfiteatrelor înregistrărilor eterne” de sub Marele Sfinx.

Conexiunea lui Moon cu România i-a provenit de la Dr. David Anderson, de la Centrul de Cercetare a Călătoriei în Timp (Time Travel Research Center), care i-a dezvăluit că o asemenea tehnologie există în cadrul sateliţilor Pentagonului. Acest lucru l-a dus pe Peter Moon în România, într-o călătorie plină de aventuri, pentru a vizita Sfinxul românesc.

Aşa cum se poate vedea şi în imaginea de mai jos (pe care am tradus-o si prelucrat-o), se presupune că în lume ar exista 3 tuneluri misterioase care duc la „Amfiteatrele Înregistrărilor Eterne”: unul este situat în Bucegi, al doilea în Tibet şi al treilea în Egipt. Conform lui Dr.Moon şi Radu Cinamar, de la această cameră mai există tuneluri care duc spre interiorul Pământului, acolo unde o mare civilizaţie a prosperat în trecutul îndepărtat al omenirii. În interiorul Pământul s-ar afla o maşină a timpului, iar întreg spaţiul este construit pentru fiinţe uriaşe, de cel puţin 5 metri înălţime. Dacă această maşină a timpului şi Camera Înregistrărilor Eterne există, atunci se pune problema cine le-a construit? E vorba de o altă specie care a trăit pe Pământ, de o altă civilizaţie omenească avansată, de o civilizaţie extraterestră sau de un univers paralel care intersectează timpul și spațiul nostru?

trei tuneluri Muntii Bucegi

P.S. Acum, să vă spun şi punctul meu de vedere referitor la această problemă. În general, eu cred în aceste conspiraţii… cred că guvernele lumii ne ascund multe lucruri ce nu vor să fie descoperite. Însă în această poveste sunt anumite neconcordanţe, pe care nu pot să nu le remarc. În primul rând, conceptul de „Hall of Records” a fost introdus pentru prima dată de Edgar Cayce. Să presupunem că în 2003, echipele americane şi româneşti ar fi descoperit anomaliile sub Sfinx, anomalii date de existenţa unei Camere a Înregistrării eterne. Deci, Edgar Cayce a avut dreptate! Însă, de ce nu a avut dreptate până la capăt? De ce aceste tuneluri care duc spre amfiteatrele respective se regăsesc în Tibet, România şi Egipt şi nu în Bahamas, Egipt şi Mexic, aşa cum ne-a spus Edgar Cayce? Ori a avut ori n-a avut dreptate? Dacă profetul a putut ghici o asemenea structură fenomenală, cum de s-a înşelat asupra locaţiilor (cel puţin în privinţa României şi Tibetului)? Mie, mai degrabă, mi se pare că cineva s-a folosit în această poveste de conceptele binecunoscute ale lui Edgar Cayce, pentru a crea o poveste cât mai credibilă. Apoi, să fim serioşi…dacă Edgar Cayce s-a înşelat, atunci întreaga poveste se „topeşte” ca un castel de nisip.

În al doilea rând, de ce cartea scrisă de Radu Cinamar, împreună cu acest dr.Moon, poartă numele de „Transylvanian Sunrise”, adică „Răsăritul Transilvaniei”? Ce treabă are Transilvania cu aceste lucruri? Locaţia Munţilor Bucegi se ştie dintotdeauna: ei sunt situaţi în nordul Munteniei; e adevărat că se învecinează cu Transilvania, dar asta nu era motiv pentru ca numele provinciei româneşti să apară într-o carte…. decât dacă nu s-a urmărit o strategie de marketing inteligentă pe plan internaţional. Ştiind că mulţi străini au auzit de Transilvania ca patria „contelui Dracula”, iar această provincie este binecunoscută, orice carte ce are legătură cu Transilvania pare a avea un succes garantat. Iarăşi mi se pare o exagerare, o tragere de păr, prin specularea unui termen ce nu are legătură cu povestea în sine.

În al treilea rând, în cartea respectivă se afirmă că „de asta a intrat România în NATO: pentru ca trupele americane să aibă acces mai uşor în a pătrunde în Munţii Bucegi”. Dar aici se face o mare confuzie. E adevărat că România a intrat efectiv în NATO în 2004, dar ea a fost invitată oficial să se integreze structurii NATO în 2002, la Summitul de la Praga. Iar Radu Cinamar şi dr.Moon susţin că descoperirile anomaliilor de sub Sfinx au avut loc în anul 2003. Când ne-au invitat americanii în NATO, în 2002, ştiau că peste 1 an sateliţii lor vor face o descoperire epocală sub Munţii Bucegi?

 


Lasă un comentariu