O, Dumnezeule, nu-mi vine să cred! Un obiect zburător necunoscut transparent a fost fotografiat pe cerul Texasului…

  •  
  •  
  •  
  •  

Un martor a reușit să surprindă câteva fotografii uimitoare despre ceea ce pretinde că este un vehicul transparent care zbura în cer, aproape de Kaufman (Texas, SUA).

Martorul a declarat că îşi conducea maşina de-a lungul autostrăzii 175, când a observat un obiect strălucitor pe cer. La început, martorul s-a gândit că ar putea fi vorba de un avion, dar obiectul părea a sta pe loc, fără să facă niciun sunet. Atunci, bărbatul a scos telefonul şi a reușit să facă două fotografii ale obiectului, înainte ca acesta să dispară brusc.

Când bărbatul s-a uitat la ceea ce capturat în telefonul său, şi a mărit pozele, el a rămas șocat, deoarece părea să arate ca o aeronavă aproape transparentă. Fotografiile aeronavei necunoscute aproape transparente au fost luate pe 19 iulie 2016 și au fost înaintate către MUFON (organizaţia de cercetare a OZN-urilor din SUA), având numărul de caz 84792.

Un obiect zburător transparent asemănător a fost văzut în Viena (Austria), în anul 2014. Atunci, un martor a reușit, de asemenea, să surprindă o fotografie a ceea ce era un vehicul imens transparent, care a plutit printre nori timp de aproximativ două minute și apoi a dispărut.

Unii se gândesc că poate acesta este un vehicul transparent al viitorului, care trece printr-o fază de dezvoltare și testare. Airbus a declarat cu ceva timp în urmă că viziunea companiei asupra aeronavelor viitorului include vehicule zburătoare cu pereți transparenţi, cu scaune care puteau să se transforme și jocuri holografice la bord.


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu

Adblock Detectat

Intretinerea acestui site este una costisitoare. Singurele venituri care ne sustin activitatea sunt din publicitatea on-line. Browserul dvs. are instalat un ad-blocker care nu permite afisarea acestora. Pentru citirea articolului, va rugam sa dezactivati modulul Adblock (whitelist / Pause on this site). Va multumim pentru intelegere!

Refresh Page