Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

O, Dumnezeule, nu-mi vine să cred! Un obiect zburător necunoscut transparent a fost fotografiat pe cerul Texasului…


Un martor a reușit să surprindă câteva fotografii uimitoare despre ceea ce pretinde că este un vehicul transparent care zbura în cer, aproape de Kaufman (Texas, SUA).

Martorul a declarat că îşi conducea maşina de-a lungul autostrăzii 175, când a observat un obiect strălucitor pe cer. La început, martorul s-a gândit că ar putea fi vorba de un avion, dar obiectul părea a sta pe loc, fără să facă niciun sunet. Atunci, bărbatul a scos telefonul şi a reușit să facă două fotografii ale obiectului, înainte ca acesta să dispară brusc.

Când bărbatul s-a uitat la ceea ce capturat în telefonul său, şi a mărit pozele, el a rămas șocat, deoarece părea să arate ca o aeronavă aproape transparentă. Fotografiile aeronavei necunoscute aproape transparente au fost luate pe 19 iulie 2016 și au fost înaintate către MUFON (organizaţia de cercetare a OZN-urilor din SUA), având numărul de caz 84792.

Un obiect zburător transparent asemănător a fost văzut în Viena (Austria), în anul 2014. Atunci, un martor a reușit, de asemenea, să surprindă o fotografie a ceea ce era un vehicul imens transparent, care a plutit printre nori timp de aproximativ două minute și apoi a dispărut.

Unii se gândesc că poate acesta este un vehicul transparent al viitorului, care trece printr-o fază de dezvoltare și testare. Airbus a declarat cu ceva timp în urmă că viziunea companiei asupra aeronavelor viitorului include vehicule zburătoare cu pereți transparenţi, cu scaune care puteau să se transforme și jocuri holografice la bord.


Lasă un comentariu