Doi motociclişti australieni au fotografiat un OZN în pădure; când s-au reîntors, acesta dispăruse!


În timp ce se aflau pe o motocicletă în zona „Macedon Ranges” din Australia, doi bărbaţi au dat în pădure peste ceea ce ar putea fi un „OZN” prăbuşit. Ei au făcut imediat fotografii cu telefonul şi au plecat, cu gândul să se întoarcă cu prietenii lor, pentru a le arăta obiectul misterios.

Surpriză mare, însă! Atunci când s-au întors la locul respectiv, obiectul nu mai era, ca şi cum cineva a făcut curăţenie! Noroc de pozele făcute la început cu obiectul bizar, pentru că altfel cei doi martori n-ar fi fost deloc crezuţi. Prin zonă mai exista o bandă scrisă a poliţiei „Do not cross”, adică „Nu treceţi”, dar în rest nu mai era nimic.

Ei au făcut nişte fotografii cu telefonul, înainte şi după dispariţia obiectului, la locul incidentului. Fotografiile au fost apoi oferite website-ului MUFON (organizaţia internaţională care se ocupă cu studierea obiectelor zburătoare neidentificate).

Unii comentatori de pe Internet cred că acolo n-ar fi fost altceva decât decorul unui film SF. Însă, dacă era aşa, unde era echipa de filmare? De ce au abandonat „OZN-ul” acolo?

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO