Acum peste 1.500 de ani, sfinţii erau luaţi la plimbare de către extratereştri către Venus şi Mercur!


OZN 50052Marele gramatician sanscrit Panini, care a trăit către anii 400 d. Ch., se pare că ar fi scris o operă fascinantă numită „Călătoriile lui Panini”. În aceasta, el descrie vizitele la planetele interioare, afirmând că adesea iniţiaţii sunt luaţi în plimbare de extratereştri către Mercur şi Venus. Poate că învăţatul Panini poate că a spus adevărul, dar pentru o posteritate lipsită de credulitate.

Cu câteva decenii mai înainte, în anul 312 d.Ch., împăratul Constantin şi întreaga sa armată au privit la o „Cruce de foc”, poate o navă spaţială pe cer – în timpul marşului către Roma , confirmând faptul că, în acel secol, extratereştrii se aflau în jurul Pământului. De altfel, în ruinele templului de fa Borobudur – din Java – datate din aceeaşi perioadă, se păstrează reprezentări în care apar fiinţe asemănătoare cosmonauţilor, cât şi simboluri care sugerează vizitatori din Venus.

Se ştie că civilizaţia occidentală se bazează pe culturile greco-iudaice, dar rareori se recunoaşte că atât grecii, cât şi evreii au preluat multe din concepţiile lor fundamentale de la vechea Indie în special după invazia lui Alexandru cel Mare – din anul 327 î. Ch. -, care a stimulat comerţul şi contactele culturale dintre India şi Orientul Mijlociu. Aproximativ în această perioadă – conform scrierilor lui Titus Livius -, Roma a fost vizitată de cosmonuţi veniţi din Spaţiu. Cu siguranţă însă, aceştia au survolat şi alte părţi ale Pământului.


Lasă un comentariu