Teribila poveste a unui american: „M-am urcat în lift și cred că am făcut o plimbare prin altă dimensiune”! Ce i s-a întâmplat?


Foarte interesantă povestirea de pe site-ul phantomsandmonsters.com, a unui băiat, care participa, împreună cu un grup de colegi, într-o excursie de vară la Muzeul din Albany (Statul New York, SUA).

Grupul său, format din 2-3 persoane, împreună cu însoţitorul lor, trebuia să ajungă la etajul 3 al clădirii, aşa că au luat liftul împreună. Înainte de a porni liftul şi a se închide uşa, în elevator intră un bărbat extrem de bine îmbrăcat, dar totul era aproape în negru: pantofi negri, un costum negru, o cămașă albă, cravată neagră, mănuși din piele neagră și o servietă din piele neagră. El ţinea capul în jos, de parcă nu voia să fie văzut şi apoi a întors spatele la grup.

Liftul a pornit. Până la etajul 3, nu trebuia să dureze mai mult de 10-20 secunde. Dar, deşi afişajul digital al liftului arăta etajul 3, acesta nu s-a oprit acolo (aşa cum a fost programat), pentru ca grupul să coboare. Liftul continua să urce, iar afişajul digital tot arăta 4, 5, 6, 7 etc. Însă, muzeul nu avea mai mult de 4 etaje!

Omul în negru, care stătea cu spatele la grup, părea că degajă un aer din ce în ce mai înspăimântător. Cu cât liftul urca mai sus, cu atât martorii deveniseră mai înspăimântaţi. Cel care a povestit această întâmplare susţinea că atunci avea senzaţia unui gol în stomac, ca şi cum ştia că ceva rău o să i se întâmple.

Ceva nu era în regulă: liftul tot urca şi arăta etajul 50! Deodată, liftul se opri, dar senzaţia de groază nu dispăru. Dacă liftul nu putea să urce decât 4 etaje şi ei ajunseră la etajul 50, asta înseamnă că, atunci când se va deschide uşa liftului, „dincolo” putea să fie o altă dimensiune, ceva ce nu există în lumea asta.

Bărbatul în negru îşi scăpa servieta jos. La nicio secundă, uşa de la lift s-a deschis. Bărbatul și-a ridicat calm servieta și a plecat din lift. Martorul nu şi-a mai amintit nimic ce era dincolo de acea uşă, decât că era ceva luminos. Deodată, s-a trezit că era la etajul 3, uşa se deschise şi toţi ieşiră din lift la acel etaj.

Martorul conchide: „Încă nu am absolut niciun indiciu cine a fost acel om, unde ne-a dus liftul, ce se afla dincolo de ușă, când bărbatul în negru a plecat. Știu doar că s-a întâmplat. Nu am idee cât timp am fost în acel lift, putea să fie câteva minute sau chiar ore, dar ceea ce știu eu este că timpul părea să fi fost separat de realitatea noastră. M-am gândit că poate a fost un vis lucid, dar n-a fost cazul. Am luat în considerat chiar şi o scurgere de gaze în ascensor, care ne determină să halucinăm. Dar mie îmi stă mintea întotdeauna la ideea că am urcat în lift și am făcut o plimbare prin altă dimensiune„.


Comentariile sunt închise.