Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Misterul OZN-urilor şi extratereştrilor a fost dezlegat? Legătura cu misteriosul fluid Neutrino


Neutrino este fluid al vieţii atât în timpul cât trăim cât şi după moartea trupului, până la reîntruparea într-un nou om, preluând cu el toată zestrea informaţională din timpul vieţii. Deci, el este sufletul trupului condus de spirit.

Pe de altă parte, un fenomen neelucidat ca mecanism este forţa gândului. Cercetătorii ruşi au descoperit că materializarea gândurilor noastre este dată de conglomeratele microleptonice (electroni, fotoni, bosoni) precum şi de radiaţiile energo-informaţionale emise de creier. Astfel, gândul concretizat într-un mesaj are nevoie de o sursă pentru a-l formula şi acela este spiritul ca radiaţie energo-informaţională; odată stabilit mesajul în conştiinţa noastră, acesta este preluat de spirit şi el are nevoie de o energie rapidă cu viteza luminii care, pe parcursul distanţei dintre emiţător şi destinatar, să nu poată fi influenţat sau deviat de undele electromagnetice. Acea energie transportatoare nu poate fi decât Neutrino care este pretutindeni în jurul nostru fără să-l percepem deoarece nu are masă, se poate deplasa rapid şi nici nu poate fi deviat de undele electromagnetice.

O variantă a gândului este telepatia care are o încărcătură specific sentimentală. Atunci spiritul transmite mesaje celor dragi în timpul vieţii cât şi în momentul morţii, când Neutrino părăseşte celulele. Aşa se explică faptul că în timpul morţii Neutrino, care a preluat energia informaţională din celule a întregului organism, se materializează şi apare ca fantomă la cei apropiaţi chiar dacă se află la mii de km distanţă. Ora apariţiei sufletului materializat este aceeaşi cu ora morţii, ceea ce dovedeşte că numai Neutrino putea străbate distanţe mari cu viteza luminii, fără să-i opună rezistentă niciun obstacol.

Unul dintre cele mai enigmatice şi controversate fenomene este apariţia OZN-lor şi existenţa extratereştrilor. Toate persoanele care au văzut aceste obiecte zburătoare au afirmat că nu au auzit zgomote, că se deplasează cu viteză mare, apăreau şi dispăreau, emiţând o gamă de culori schimbătoare. Nimeni nu a văzut o figură umanoidă şi nici o navă zburătoare prăbuşită la pământ. Aşadar, e posibil să fi fost vizitaţi de fiinţe extraterestre sub formă de energii inteligente, fără contur umanoid-material.

Pentru a străbate distanta de mii ani-lumină trebuie să te deplasezi cu viteza luminii sau chiar mai mare ca aceasta. Singura energie care execută automat şi fidel un ordin venit de la o fiinţă inteligentă, exact ca în emiterea gândului, nu poate fi decât tot Neutrino care dă viaţă pe toate miliardele de planete ale Universului.

OZN-urile nu au combustibil, ele folosesc Neutrino, energia nedetectabilă ce execută fidel ordinele energiilor inteligente. Spiritele ce nu s-au întrupat şi au evoluat pe trepte superioare de vibraţie au continuat să trăiască pe alte planete ale sistemului nostru solar sau pe planetele cele mai apropiate stelei noastre. În acest caz, nu mai putem spune că pe planetele sistemului solar nu s-a constatat viaţă. Trebuie să ştim că viaţa în Univers nu trebuie văzută materială ca noi oamenii, ci ca energii inteligente nemateriale.


Lasă un comentariu