În capătul celălalt al lumii, în mijlocul Oceanului Pacific, pe nişte insule nelocuite de nimeni, se găsesc nişte sculpturi gigantice în stânci ale unor creaturi uriaşe! Cine le-a realizat!?


MarotiriDespre insulele Marotiri din Oceanul Pacific n-o să găsiţi mare lucru pe Internet. Ele reprezintă un grup de 4 insule vulcanice, nelocuite, aflate în partea de sud-est a Insulelor Australe ce fac parte din Polinezia Franceză. De fapt, ele sunt nişte stânci pe care nu poate locui nimeni. Stâncile sunt aproape lipsite de vegetaţie; singura utilitate a lor este aceea că ele pot constitui drept repere pentru navigaţia maritimă.

Dar, în aceste insule situate la capătul lumii, se pare că se găsesc nişte mistere neexplorate. Sau, cel puţin aşa crede un utilizator de pe YouTube, Roger inCK, care, după o analiză detaliată a lor, crede că pe ele se găsesc sculpturi gigantice ce prezintă uriaşi care au trăit odată pe Terra! N-ar fi de mirare… în estul Oceanului Pacific, se găseşte Insula Paştelui, celebră pentru statuile gigantice de pe ea, lăsate de o civilizaţie misterioasă.

Iată câteva din capturile pe care le-am realizat după videoclipul original şi unele explicaţii:

– Aici pare a fi un fel de arcadă de pătrundere a navelor:

Marotiri 1

Sculptura (sau pictura) unui om gigant în perete; mai jos nu sunt valuri, ci ar putea fi nişte trepte:

Marotiri 2

Sculptura unui gigant în stâncă, ce pare aplecat: se observă clar capul lunguieţ, nasul lung, ochiul stâng, bărbia ascuţită, dar şi mâinile pe care le ţine în faţă, de parcă ar vrea să apuce ceva:

Marotiri 3

Ştiu, vă gândiţi că toate acestea n-ar putea fi decât nişte pareidolii; de aceea, pentru a lămuri definitiv problema, ar fi necesară o expediţie ştiinţifică, care să analizeze bine aceste insule bizare şi extrem de izolate.

 


Lasă un comentariu