Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Un selfie a doi îndrăgostiţi aflaţi la Budapesta, a suprins imaginea unei fete cu 2 capete! Şi nu e Photoshop…

272

blankMulte lucruri pot merge prost atunci când încercați să faceți selfie-ul perfect. O cioară poate veni în cadru și să distrugă totul. Sau, ai putea să te miști într-un moment greșit și să asă o poză-horror.

Exact acest lucru i s-a întâmplat utilizatorului Reddit, JuddJasper, care încerca să folosească funcția de panoramă de pe smartphone-ul său pentru a face o fotografie plăcută cu prietena sa, atunci când se afla în vacanță în Budapesta. Dar, a creat accidental această fotografie.

Da, dragi cititori, vedeţi foarte bine şi nu e un trucaj făcut în Photoshop: cea din fotografie este o femeie cu două capete, pe același corp. Şi nu e nici măcar magie, ci pur şi simplu o eroare a funcţiei de Panorama. Aceasta scoate pozele bine astfel: se mişcă telefonul de la stânga la dreapta (sau invers) pentru a capta cât mai mult cadru, iar cei  aflaţi în cadru trebuie să stea nemişcaţi. Dacă se mişcă (aşa cum a făcut iubita acestui bărbat, care a vrut să strănute), poate ieşi poza-horror din acest articol.

Imaginea a făcut ocolul Internetului, iar marea majoritate a utilizatorilor au apreciat-o, chiar dacă a ieşit aşa “horror”. Asta arată încă odată cum un strănut poate ruina o fotografie frumoasă…

blank

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): http://www.msn.com/en-us/lifestyle/whats-hot/a-man-tried-to-take-a-loving-selfie-with-his-girlfriend-creates-pure-evil-instead/ar-BBEaLM1?li=BBnb7Kz&ocid=iehp

 

Orgoni Crystal