Un selfie a doi îndrăgostiţi aflaţi la Budapesta, a suprins imaginea unei fete cu 2 capete! Şi nu e Photoshop…


Multe lucruri pot merge prost atunci când încercați să faceți selfie-ul perfect. O cioară poate veni în cadru și să distrugă totul. Sau, ai putea să te miști într-un moment greșit și să asă o poză-horror.

Exact acest lucru i s-a întâmplat utilizatorului Reddit, JuddJasper, care încerca să folosească funcția de panoramă de pe smartphone-ul său pentru a face o fotografie plăcută cu prietena sa, atunci când se afla în vacanță în Budapesta. Dar, a creat accidental această fotografie.

Da, dragi cititori, vedeţi foarte bine şi nu e un trucaj făcut în Photoshop: cea din fotografie este o femeie cu două capete, pe același corp. Şi nu e nici măcar magie, ci pur şi simplu o eroare a funcţiei de Panorama. Aceasta scoate pozele bine astfel: se mişcă telefonul de la stânga la dreapta (sau invers) pentru a capta cât mai mult cadru, iar cei  aflaţi în cadru trebuie să stea nemişcaţi. Dacă se mişcă (aşa cum a făcut iubita acestui bărbat, care a vrut să strănute), poate ieşi poza-horror din acest articol.

Imaginea a făcut ocolul Internetului, iar marea majoritate a utilizatorilor au apreciat-o, chiar dacă a ieşit aşa „horror”. Asta arată încă odată cum un strănut poate ruina o fotografie frumoasă…

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): http://www.msn.com/en-us/lifestyle/whats-hot/a-man-tried-to-take-a-loving-selfie-with-his-girlfriend-creates-pure-evil-instead/ar-BBEaLM1?li=BBnb7Kz&ocid=iehp

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock