Mai multe discuri misterioase au fost găsite în Rusia! Ele au forma unor farfurii zburătoare! Ar putea fi drone militare avariate în trecut?


disc-de-piatraO echipă de cercetători din Rusia a găsit mai multe discuri de piatră în regiunea Volgograd din Rusia. Echipa susține că discurile conțin tungsten, un metal de înaltă densitate, care are aplicații în tehnologia militară. Natura discurilor continuă însă să rămână un mister.

Site-ul rus de ştiri Bloknot Volgograd spune că descoperirea a fost făcută de Grupul rus de ufologie și criptozoologie Kosmopoisk, condus de Vadim Cernobrov, în timpul săpăturilor din districtul Zhirnovski, din regiunea Volgograd. „Vânătorii de OZN-uri” investighează în regiune din cauza faimei sale pentru apariția „fenomenelor mistice”.

În timp ce echipa a descoperit anterior mai multe pietre în formă de disc, ei au găsit recent una deosebit de mare. „Am găsit deja mai multe discuri care nu au mai mult de un metru în diametru și un disc de aproximativ doi metri în diametru”, a declarat cercetătorul Cernobrov, adăugând că cel mai nou dintre ele este unic, deoarece este mai mare decât toate celelalte.

Forma, care seamănă cu imaginea populară a unei farfurii zburătoare, a aprins imaginația teoreticienilor conspiraţiei. Scott C. Waring, de pe site-ul UFO Sightings Daily, crede că acest lucru este o dovadă că extratereștrii există și susține că discul este fabricat din tungsten. Tungstenul este, de asemenea, cunoscut sub numele de wolfram și este utilizat în special în tehnologia militară.

Echipa de investigare spune că aceste discuri de piatră ar putea fi vechi de aproximativ un milion de ani și mai susțin că acestea sunt, cel mai probabil, drone militare, care au fost avariate într-un atac pe Marte înainte de a cădea pe Pământ. Oamenii de ştiinţă de la un muzeu local au adoptat o abordare mai rațională și au început să studiaze discul mare de piatră, pentru a-i determina vârsta și materialul. Există, de asemenea, sceptici care cred că rocile nu au fost nici măcar realizate de către om, ci sunt pur și simplu reprezintă rezultatul rocilor obișnuite modelate de eroziune.

disc-de-piatra-1