Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Descoperire şocantă! Oamenii de ştiinţă au descoperit „fântâna tinereţii”! Elita globală se va folosi de sângele copiilor noştri prin „terapia vampir”!


transfuzie de sangeOricât de ciudat ar putea părea, oamenii de ştiinţă de la Facultatea de Medicină din cadrul Univ. Stanford susțin că sângele tinerilor, transfuzat la persoanele în vârstă, poate inversa ipotetic procesul de îmbătrânire, scrie site-ul io9.com. Studiul, considerat ca fiind un mare „progres”, a fost publicat în reviste de specialitate și se crede că poate ajuta la probleme grave de sănătate, cum ar fi boala Alzheimer.

Cercetarea a descoperit că sângele de la donatorii tineri nu numai că „reîncarcă” creierul, dar şi creează, de asemenea, noi vase de sânge, îmbunătăţind memoria. Mai mult decât atât, oamenii de ştiinţă cred că acest „tratament minune” ar putea fi folosit eficient în procesul de anti-îmbătrânire. Cercetătorii de la Harvard au mai identificat, de asemenea, şi o „proteină a tinereţii”, care circulă în sânge. Conform studiului, această proteină, cunoscută sub numele de GDF11, menține creierul și mușchii tineri și puternici. GDF11 reglează activitatea de celule stem; ea se găsește din abundenţă în prima parte a vieţii, dar se diminuează odată cu vârsta.

Profesorul Doug Melton la departamentul de celule stem şi biologie regenerativă de la Harvard explică: „Acest lucru ar trebui să ne dea speranță pentru un viitor mai sănătos. Toţi ne întrebăm de ce suntem mai puternici și mai agili atunci când suntem tineri, iar acest studiu ne oferă un posibil răspuns. Se pare că fără îndoială GDF11 are o capacitate uimitoare de a restabili masa musculară şi funcţionarea creierului.”

Profesorul Lee Rubin, un alt biolog de ​​celule stem de la Harvard, explică şi el următoarele: „Noi credem că există o cale de a inversa o parte din procesul îmbătrânirii cu o singură proteină. Fără îndoială că proteina GDF11 ar putea fi utilă în tratarea bolii Alzheimer.”

Studiul în sine, denumit „terapia-vampir”, a constat în transfuzia de sânge de la şoareci tineri, în vârstă de trei luni, la şoareci bătrâni, în vârstă de 18 luni, aflaţi la finalul vieţii. S-a constatat îmbunătățiri de performanță şi de memorare la şoarecii bătrâni.

P.S. Acest studiu este periculos şi să vă explic de ce. Mulți cunoaşteţi deja că elitele lumii fac toate eforturile pentru a trăi cât mai mult; nu este de mirare că această „terapie vampir” este studiată în universitățile celebre, finanţate din banii elitelor. Dacă acest studiu va avea randamente şi pe oameni (ca pe şoareci), atunci vom vedea o dorinţă de a face rost de „sânge tânăr”, probabil sânge de copii.  Atunci să vedeţi în lume ce trafic de copii se va face în lume, aceştia fiind folosiţi drept cobai şi donatori de „sânge proaspăt” pentru ca boşorogii din elitele mondiale să întinerească…


Lasă un comentariu