Călătoria în timp şi spaţiu, în întreg Universul, este posibilă cu ajutorul cristalelor! Oricine ar putea ajunge pe orice planetă din Cosmos, în alte dimensiuni sau chiar în alt timp!


calatorie spatiu timp UniversTextul de mai jos nu-mi aparţine; e scris de Gilles Mansillon, iar eu am făcut doar o traducere şi adaptare a sa. Vă las pe voi să trageţi concluziile care se impun.

Cristalele sunt entităţi vii şi nu obiecte (aşa cum credem noi). Ele au o mulţime de informaţii despre propriul nostru cristal (trupul uman); iar aceste informaţii duc la o mai bună conexiune cu sufletul şi spiritul. Cristalele răspund la comanda mentală (comanda telepatică) şi, de asemenea, la vibraţiile sunetului. Ele sunt foarte receptive la anumite frecvenţe, în special la frecvenţa iubirii necondiţionate. În scopul de a fi utilizat în mod corespunzător, un cristal trebuie să fie „ancorat” în Pământ, astfel încât să-şi extragă energia din Terra noastră, să se deschidă şi să creeze mai multe energii. Crearea unui vortex de energie poate fi utilizată la activităţi „sacre” cum este călătoria în timp şi spaţiu.

Pentru a călători în spaţiul cosmic sau în timp, nu e nevoie de a crea o maşinărie complexă şi sofisticată; fiecare îşi poate crea propriul vehicul din propria energie. Atunci când vedem o navă extraterestră pe cer, de cele mai multe ori ea nu este una de natură fizică; când intră în atmosfera Pământului, OZN-ul ia forma unei manifestări fizice, dar el este creat cu ajutorul gândurilor. Iată procesul cu ajutorul căruia putem o „maşină spirituală” de călătorie în timp şi spaţiu:

* Prima dată, trebuie să se adune mai mulţi oameni (de preferabil 5) care să aibă aceleaşi intenţii. Procesul poate fi realizat şi singur, doar nu este recomandat. Toţi participanţii nu trebuie ca înainte să fi consumat droguri, alcool sau mese copioase; ei trebuie să găsească un loc intim şi plin de energie. Dacă o persoană nu este pregătită, ea trebuie să părăsească grupul, pentru a nu disipa energia grupului.

* Este necesar ca în zonă să existe un cristal central, iar, în lipsa sa, fiecare participant trebuie să invoce şi să vizualizeze un cristal în minţile lor. Când este folosit un cristal mare, acesta este folosit pentru o destinaţie specifică.

* Odată grupul strâns într-o locaţie privată, călătoria poate începe. Grupul poate decide să meargă în constalaţia Pleiadelor sau în densitatea a 5-a… ei încep o vizualizare (cu ochii închişi), imaginându-şi o navă spaţială creată din propria lor energie care îi uneşte. Atunci când toţi se află într-o stare de semitransă, şi simt că nava spaţială creată îi înconjoară, atunci cristalul se deschide, energia este eliberată, iar membrii grupului îşi „leapădă” trupurile.

* Câteva minute mai târziu, ei încep să experimenteze vibraţia dimensiunii în care au ajuns. La început, ei experimentează, de obicei, modele simple, ca forme geometrice, sentimente profunde sau viziuni întâmplătoare. Dar, odată ce devin mai experimentaţi, ei pot chiar vedea tărâmurile în care călătoresc şi pot interacţiona mental cu ghizii şi fiinţele din aceste tărâmuri.

* După 30-45 de minute de călătorie, grupul revine la „starea de veghe” înainte de a face cea de-a doua călătorie; dar, a doua oară va fi mai puternic decât prima dată. Mulţi oameni, în timp ce realizează prima călătorie, nu-şi vor mai dori să se reîntoarcă în trupurile lor, încât se simt atât de bine când au ajuns în planurile înalte ale Universului.

* Această călătorie e diferită de călătoria astrală, iar energia grupului face ca viziunile să fie mai puternice decât călătoria individuală a unei persoane în planul astral.

* Prin aceste călătorii de grup în întreg Universul, puteţi vizita multe planete, multe alte dimensiuni şi să întâlniţi fiinţe uimitoare. Aceasta este singura şansă să vizitaţi Universul, căci, dacă am folosi calea tradiţională, am avea nevoie de miliarde şi miliarde de vieţi.

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock