Sistemul solar în care trăim nu ne aparţine nouă, ci extratereştrilor! OZN-uri patrulează planetele şi sateliţii…

 • 272
 •  
 •  
 •  
  272
  Shares

De-a lungul timpului, sonde spaţiale americane şi ruseşti au dispărut misterios în ultimele 4 decenii. Una din aceste sonde se presupune că a fost distrusă de un OZN gigant, de formă cilindrică. Vehicule spaţiale, cu sau fără echipaje umane, au fost urmărite, interceptate şi, uneori, hărţuite de nave de origine extraterestră. Unii investigatori din domeniul ufologiei avansează acum o teorie conform căreia Sistemul Solar nu este al nostru, ci este deţinut de o Inteligenţă Superioară, care percepe umanitatea ca nişte creaturi inferioare, dar interesante (poate amuzante). E exact cum percepem noi papagalii: ca nişte creaturi amuzante, dar care nu au nicio putere faţă de noi, oamenii. Aparţin planetele extratereştrilor? Îşi apară „alienii” ceea ce le aparţine? Unii investigatori cred că răspunsul este da.

OZN-uri tăiate

Dovezi ale unei civilizaţii străvechi au lăsat urme pe peisajele lunare şi marţiene. Sondele spaţiale de pe Pământ au captat urme ale acestor baze. Nisipurile coloarate în roz-portocaliu ale planetei Marte ascund structuri extraterestre locuibile şi strălucitoare. Iar farfurii zburătoare extraterestre se pare că monitorizează, patrulează şi interceptează… Ele au însă ceva distinctiv: au o formă rotundă, având o tăietură în spate, asemănătoare cu un tort rotund, din care a fost tăiat o felie. Iată câteva poze edificatoare:

Nava extraterestra fotografiata de astronautii de pe STS-75
blank
OZN fotografiat dintr-o nava spatiala NASA
blank
Suita de OZN-uri, fotografiate de NASA

NASA nu poate să explice fenomenul

Astronauţii de pe Staţia Spaţială Internaţională au reuşit şi ei să surprindă câteva fotografii ale acestor vizitatori nepoftiţi, fotografii pe care NASA n-a fost întotdeauna capabilă să le suprime sau să le explice. Şi, conform, unor investigatori, aceste nave extraterestre au ochii aţintiţi asupra instalaţiilor militare, misiunilor spaţiale şi progreselor omenirii în explorarea sistemului solar.

blank
Misiune indeplinita: OZN-ul paraseste vecinatatea statiei spatiale

Epave de OZN-uri

Rămăşiţele unor nave extraterestre au fost fotografiate, de-a lungul timpului, de diverse sonde spaţiale pământeşti:

blank
Epava unui OZN, îngropat pe jumătate în Marte
blank
Un alt OZN "tăiat", abadonat pe Marte

Navele extraterestre patrulează peste tot

De asemenea, există dovezi că nave cilindrice, lungi de câţiva kilometri, par să patruleze nu doar planeta Marte, dar se află în apropierea inelelor de pe Saturn, şi chiar lângă orbita Pământului.

blank
Staţia spaţială rusă, "atacată" de un OZN aflat în apropierea lui Phobos, satelitul lui Marte

Structuri enigmatice pe Lună şi Marte

Începând încă din secolul al XIX-lea, apariţii ciudate au fost observate în vecinătatea corpurilor cereşti de lângă Pământ: pe Lună au fost semnalate domuri şi lumini, flashuri bizare au fost văzute apărând în norii de deasupra lui Venus, iar pe Marte au fost observate forme ciudate, care apăreau şi dispăreau. La sfârşitul secolului al XX-lea, odată cu ajungerea navelor spaţiale pe Lună şi pe Marte, mai multe anomalii au fost observate.

blank
Sonda NASA Spirit Rover fotografiază o "bază extraterestră" pe Marte
blank
Aceeaşi bază extraterestră de pe Marte, mărită
blank
Obiect ciudat pe Marte, ce seamănă cu o navă extraterestră

Şi „Secretele lui Lovendal” v-a vorbit despre structurile enigmatice de pe Lună şi Marte

Site-ul „Secretele lui Lovendal” v-a prezentat de-a lungul timpului o serie de articole despre diverse obiecte şi structuri ciudate observate pe Lună şi pe alte planete ale sistemului nostru solar. Voi arăta doar câteva fotografii, însoţite de linkul articolelor:

1) Oraşe pe Lună, cu clădiri metalice, ceramice şi negre (https://www.lovendal.ro/wp52/in-partea-intunecata-a-lunii-se-afla-orase-cu-cladiri-metalice-ceramice-si-negre/):

blank

2) Maşină de excavare extraterestră pe Lună (https://www.lovendal.ro/wp52/misterul-craterului-schroteri-o-masina-de-excavare-extraterestra-pe-luna/):

blank

3) Navă extraterestră pe Lună (https://www.lovendal.ro/wp52/americanii-si-rusii-au-fost-in-secret-pe-luna-pentru-a-afla-misterul-unei-nave-extraterestre/):

blank

4) Sculptura unui cal pe Marte (https://www.lovendal.ro/wp52/incredibila-sculptura-a-unui-cal-pe-marte-iluzie-optica-sau-dovada-existentei-martienilor/):

blank

Aşadar, sistemul nostru solar pare să fie plin de extratereştri şi de navele lor. E posibil ca prezenţa extraterestră să se extindă pe o distanţă de mulţi ani-lumină de-a lungul braţului Sagittarius din galaxia Calea Lactee, regiunea în care se află localizat şi Terra. • 272
 •  
 •  
 •  
  272
  Shares

Lasă un comentariu