Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Misterul uriaşilor Namlu’u: prima şi originala rasă umană? Aşa spun unele legende, dar şi un scriitor francez…


Începutul vieții umane pe Pământ rămâne un mister care nu a fost rezolvat astăzi, în ciuda marilor progrese tehnologice. De altfel, în majoritatea legendelor se menționează că primii locuitori ai lumii au fost ființe străvechi care au existat din vremuri imemoriale.

Care a fost prima rasă de oameni care a existat? Se spune că erau oameni de sex feminin, cu craniul alungit, corp zvelt, piele întunecată și ochi negri și adânci. Acestea erau numite Namlu’u, care înseamnă „ființe umane imense”, măsurau în jur de 4 metri înălțime, erau aproape atotputernice, având ca daruri telepatia și clarviziunea. Aveau un aspect unic, culoarea părului lor fiind identică cu cea a focului.

De unde au venit Namlu’u? Potrivit legendelor auzite în întreaga lume, această rasă a fost creată în diferite sisteme stelare. Se spunea că cei  care ar fi contribuit cu cea mai mare cantitate de genetică au fost extratereştrii din Orion.

Namlu’u erau cunoscuți și ca gardienii Pământului, abilitățile lor fiind ieșite din comun. Dar cum au ajuns astfel de ființe speciale să existe pe Pământ? Acest grup special de oameni a fost creat dintr-o dată, nu prin reproducere pe care o cunoaștem astăzi.

Renumitul autor francez Anton Parks a vorbit odată despre aceste ființe extraterestre. Există şi alte povești care menționează că aceste fiinţe erau o rasă mult mai avansată decât oamenii din zilele noastre. Dacă ei au fost primii locuitori ai Pământului, asta înseamnă că extratereştrii Anunnaki au existat mult după Namlu’u. Se estimează că a existat o diferență de 200.000 de ani între ambele civilizații.

Se pare că Namlu’u a fost o civilizație atât de dezvoltată încât avea puteri psihice, așa că pentru a comunica nici nu aveau nevoie să vorbească. La acea vreme, diversitatea lingvistică exista deja, dar aceasta nu era o problemă pentru ei, deoarece cunoșteau toate limbile. Auzind toate caracteristicile unice pe care le aveau acești oameni, ați putea crede că arătau ca niște roboți sau ființe artificiale. Dar, de fapt, se crede că ei erau empatici, milostivi și puteau înțelege perfect procesele emoționale ale celorlalți.

Ce s-a întâmplat cu posibila primă civilizație umană? Această rasă specială nu avea niciun conducător, toți având aceeași ordine socială. Dar, din păcate, au început probleme cu alţi extratereştri care au venit pe Terra. În cele din urmă, Namlu’u au ajuns să plece. Soarta lor finală este un mister; nu se știe dacă au continuat să trăiască undeva în multiunivers sau pur și simplu au încetat să mai existe. Autorul Anton Parks menționează că este foarte posibil ca Namlu’u să continue să existe în alte dimensiuni ale luminii.


Lasă un comentariu