Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Incredibilele cazuri de avioane-fantome din Anglia… Se văd, se aud, explodează în aer, dar nu există!

  •  
  •  
  •  
  •  

blankÎn dimineaţa zilei de 24 martie 1997, mai multe persoane aflate în zona împădurită din preajma localităţii Hope Forest, districtul Peak (Marea Britanie), au observat de asemenea un avion-fantomă. Unul dintre martori, Mariefrance Tattersfield (39 de ani) declara: „Nu se auzea niciun fel de zgomot produs de motoare, iar avionul părea să zboare la o altitudine foarte mică. Totuşi, mi-am putut da seama că era vorba de un bombardier. Zbura foarte jos, ca şi cum s-ar fi pregătit să aterizeze, şi totuşi, în scurt timp a dispărut printre copacii din pădure. A fost ceva de-a dreptul incredibil”.

Alt martor, un grăjdar, s-a aruncat brusc la pământ în momentul în care avionul a trecut, fără zgomot, la doar câţiva metri de capul lui. Peste câteva minute, pădurarul Michael Ellison şi soţia sa Barbara au auzit o explozie foarte puternică şi au văzut pe cer un nor de fum şi o neobişnuită lumină portocalie.

Alertate de semnalele primite de la mai multe persoane -precum şi de informaţiile venite de la Centrul de Seismologie din Edinburgh, care detectase în zonă o puternică detonaţie -, autorităţile au iniţiat o vastă operaţiune de salvare. Timp de 15 ore, peste 200 de militari şi poliţişti şi două elicoptere au căutat zadarnic avionul prăbuşit.

Ron Colier, un istoric preocupat de accidentele aviatice ieşite din comun, remarca, într-o emisiune a BBC-ului, faptul că zona Peak era, în timpul celui de-al doilea război mondial, un loc de aprovizionare cu combustibil şi muniţii a avioanelor aliaţilor. Pentru a indica piloţilor locurile de aterizare, localnicii aprindeau căpiţe de fân; în pofida măsurilor de siguranţă, în perioada operaţiunilor s-au produs peste o sută de accidente soldate cu moartea a circa trei sute de persoane. Începând din 1982, Collier a adunat numeroase relatări ale unor persoane care au observat anacronice bombardiere Lancaster şi Dakota survolând câmpurile şi pădurea de lângă Hope Forest.


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu