Misterul morţii dezlegat! Iată care ar putea fi cele 10 etape pe care le vom parcurge după moartea noastră până la următoarea reîncarnare!


suflet trupCe se întâmplă cu noi când murim? Unde ne merge sufletul? Marile religii ale lumii (creştinismul, iudaismul şi islamismul) spun că există doar 2 locuri unde puteti merge: rai și iad. Dacă aţi fost în timpul vieţii o persoană bună și aţi făcut lucrurile corecte, veţi petrece veșnicia în rai. Dacă aţi fost o persoană păcătoasă, veţi petrece o eternitate în iad.

Au existat însă o serie de investigații științifice cu privire la ceea ce se întâmplă când oamenii îşi  părăsesc corpurile, gata să moară, dar apoi ei s-au întors la viaţă după ce au experimentat un timp în lumea spiritelor. Mii de experiențe în apropierea morţii ne-au dat informațiile de care avem nevoie pentru a ne forma o imagine mai exactă a ceea ce ne așteaptă pe tărâmul celălalt.

Dar, mai important decât aceste mărturii din apropierea morţii îl reprezintă faptul că ne putem accesa propriile noastre amintiri subconștiente din sufletele noastre, care îşi amintesc ce au fost în vieţile anterioare.

Unii dintre voi îşi amintesc de „regresia în vieţile trecute”, dar, în acest articol voi vorbi despre un lucru mai puţin abordat, şi anume ce se întâmplă în perioada cuprinsă între vieţi (imediat după moarte şi înainte de noua renaştere/reîncarnare), conform cercetărilor lui dr. Michael Newton, psiholog clinic specializat în hipnoterapie.

Iată, aşadar, etapele pe care sufletele noastre le-ar putea parcurge după moartea corpului fizic (Atenţie! Acestea doar sunt nişte ipoteze, nu înseamnă că sunt sigure adevărate!)

1) Moartea si plecarea din trupul fizic

Imediat după moarte, mulți oameni îşi vor vedea corpul fizic, împrejurimile lor şi lucrurile care se întâmplă în jurul corpului lor mort. Totuşi, acest fapt nu-i va speria pe oameni, deoarece vor simţi totul ca ceva natural. Vor exista însă unii care vor avea frustrare sau furie pe modul în care au murit și şi-ar dori să meargă înapoi în corpul lor pentru a căuta răzbunarea, dar acest sentiment trece cu timpul, pe măsură ce vor începe să scufunde în „Lumină”.

2) Intrarea în lumea spiritelor

Atunci când mor, oamenii vor vedea o lumină, care apare în depărtare, și vor fi atraşi uşor spre ea, ca şi cum ar fi atraşi de un magnet. Lumina este întotdeauna însoțită de un sentiment de iubire și pace. Aceasta este faza de tranziție a celor decedaţi în lumea spiritelor, „adevărata casă”.

3) Ajungerea „acasă”

Când cei morţi recenţi ajung în lumea spiritelor, după ce au fost atraşi de lumină, ei vor fi întâmpinați de cei dragi, care au murit înaintea lor, care îi îmbrăţişează. E ca un fel de reuniune a familiei acasă. Aceste spirite nu sunt neapărat rudele lor din fosta viaţă de pe pământ, ci şi membri de familie din viețile anterioare.

4) Orientarea

După ce morţii sunt întâmpinați de spiritele familiare dragi, ei sunt duşi către un loc de vindecare. Aceasta este un fel de zonă de escală interdimensională, în care oamenii îşi văd întreaga viață ca pe un fel de film în fața ochilor lor sau ca paginile unei cărți. E posibil ca celui decedat să-i fie ruşine sau să-i pară rău pentru ceea ce a făcut în viaţă, dar totuşi trebuie reţinut faptul că aceasta nu e o zonă de judecată, ci o revizuire a ceea ce trebuie făcut pentru îmbunătăţirea stării sufletului. Cel mort ar putea ajunge la un acord cu ghizii săi pentru a se întoarce pe Pământ, pentru a lucra la lucrurile ce trebuie îmbunătăţite.

5) Tranziția

Toate sufletele în cele din urmă ajung în ceea ce este cunoscut ca „zona de așteptare”. Aceasta este descrisă ca fiind similară cu o zonă metropolitană sau un terminal de aeroport. Acest câmp ceresc unificat este un loc de tranzit în masă pentru destinația următoare.

6) Plasarea

Sufletele sunt plasate în grupuri bazate pe nivelul sufletului lor. Aceste „grupuri de suflete” sunt un fel de grupuri de învățare / de sprijin care adună sufletele pentru o vreme. Fiecare grup cuprinde mii de suflete, cu grupuri mai mici, secundare care conțin aproximativ 20-50 de suflete fiecare. V-aţi putea gândi la acest lucru ca la un fel de sală de clasă, care servește scopului de comunitate, de învățare şi de revizuire.

7) Selecţia viitoarei vieţi (reîncarnări)

Vine un moment în care sufletul trebuie să se pregătească să părăsească sanctuarul reconfortant din lumea spiritelor și să se angajeze într-o altă călătorie pe pământ. Acest lucru poate fi înfricoșător pentru suflet, care trebuie să părăsească lumea plină de comuniune și dragoste, pentru a face parte dintr-o lume fizică a fricii, concurenței și luptei, dar acest lucru este necesar pentru evoluție. Sufletul trebuie să ia în considerare aceste trei întrebări pentru a obține clar răspunsul cu privire la ce fel de viață doreşte să trăiască:

* Sunt gata pentru o nouă viață fizică?
* Ce lecții vreau să întreprind pentru a avansa în dezvoltarea mea?
* În cazul în care trebuie să mă duc dincolo, cine voi fi în viața mea viitoare pentru a-mi îndeplini obiectivele?

Unele suflete sunt reticente să plece, în timp ce altele petrec doar un timp scurt în lumea spiritelor, deoarece acestea sunt atât de dornice să învețe în continuare. Suflete vechi aparent se reîncarnează mai des decât sufletele tinere.

8) Alegerea unui nou corp

Aproximativ 90% dintre oameni sunt nemultumiţi cu trupurile lor. Dar, potrivit amintirilor din hipnoză, noi alegem conștient „vehiculele” noastre înainte de a veni în această lume, iar alegerea noastră ne ajută la învățarea lecțiilor de care avem nevoie. În general, atunci când vedeţi pe cineva că este „urât” sau cu handicap, amintiți-vă doar că în interiorul acestui organism ar putea fi un suflet foarte vechi, care s-a întors pentru a experimenta ceva nou.

9) Renaşterea

Am văzut că această călătorie a sufletului pentru reîncarnare necesită o mare de pregătire, planificare și reflecție. După ce sufletul obține clar totul despre ceea ce doreşte sau are nevoie să învețe, după ce şi-a ales viaţa şi corpul, el este gata să se reîncarneze.

10) Uitarea deplină

Faptul că un suflet care renaşte va uita totul în noua viaţă, i se dă posibilitatea unei experiențe autentice.

Noi suntem suflete, nu trupuri… „Omul” este doar o mască pe care sufletul nostru o poartă acum, iar atunci când masca cade odată cu moartea fizică, ne întoarcem acasă la iubirea si la lumina din care am venit…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO