„Efectul Mandela” sau cum programul Matrix-ului acestui Univers mai are mici defecţiuni şi ne prezintă o altă realitate! Sau trăim, în acelaşi timp, în mai multe universuri paralele! Împărtăşiţi şi voi experienţele similare!


matrixO cititoare îmi trimite azi un email pe care îl consider foarte interesant, întrucât aduce vorba de un subiect pe care l-am mai discutat pe site. E vorba de subiectul „Matrixului” în care trăim, un program informatic al Universului, care, uneori, pare că mai are mici defecţiuni. Sau poate că e vorba de intrarea şi ieşirea în universuri paralele, univesuri care arată exact ca al nostru, numai că uneori evenimentele diferă puţin. Citez aşadar din email:

În ultimele luni am început să observ foarte multe lucruri care nu se potrivesc cu ceea ce ştiam sau am învăţat, de-a lungul anilor. Sunt lucruri pe care LE ŞTIAM, dar acum se pare că sunt false. Am făcut unele cercetări pe internet şi am observat că foarte mulţi oameni vorbesc de astfel de incidente, şi sunt consideraţi nebuni sau persoane care caută doar atenţie. În limba romană nu am găsit foarte multe referiri la această problemă, se evita acest subiect sau, pur şi simplu, nu se ştie. Nu am să mai zăbovesc cu introducerea şi intru direct în subiect.

1. Pe AXN, acum doi sau trei ani, se difuză o emisiune, numită TAPS. ŞTIU SIGUR CĂ AŞA SE NUMEA ŞI ERA DIFUZATĂ O DATĂ SAU DE DOUĂ ORI PE SĂPTĂMÂNĂ. Acum nu găsesc nicio referire la această emisiune numită TAPS, ci GHOST HUNTERS şi nu este sau nu a fost difuzată niciodată pe AXN, ci pe Discovery Channel!

2. Kirk Douglas trăieşte! ŞTIU SIGUR că l-am văzut acum câţiva ani pe Michael Douglas plângând la funeraliile tatălui său. Acum apare ca fiind în viaţă, 98 ani.

3. Polul Nord a dispărut cu desăvârşire! La şcoala am învăţat că Polul Nord este o întindere de gheaţă, la fel ca Antarctica. Acum apare doar Groenlanda acoperită de zăpadă şi nici urmă de acea întindere de gheaţă pe care AM VAZUT-O în hărţile de la şcoală şi despre care AM ÎNVĂŢAT!

4. Noua Zeelandă s-a mutat! La şcoala am învăţat că este situată în N-E Australiei, nicidecum în S-E! ŞTIU ASTA PENTRU CĂ, O PRIETENĂ S-A MUTAT ACOLO ŞI AMÂNDOUĂ NE UITĂM PE HARTA ŞI NE MINUNĂM DE DISTANŢA DINTRE ROMÂNIA ŞI NOUA ZEELANDĂ! ŞI ERA LOCALIZATĂ ÎN N-E!!!

5. Cuba e cu mult mai mare decât AM ÎNVĂŢAT EU LA ŞCOALĂ! Are aceeaşi formă, că o mână, dar cu mult mai mare.

6. Filmul „Interview with „A” vampire”, a devenit „Interview with „THE” vampire! Nu există nici un poster oficial cu primul titlu, cel pe care ÎL ŞTIAM eu!

7. ŞTIAM că steagul SUA, are 52 de stele, reprezentând statele din care este formată. Acum are doar 50!

Aş dori să faci dacă se poate un sondaj prin intermediul site-ului, câţi dintre cititori ŞTIU ceea ce am scris mai sus, măcar punctul 1. Am încercat să fac acelaşi lucru printre prietenii mei şi am fost privită cu suspiciune, catalogată drept „stresată” şi am renunţat. Sau poate tu îţi aminteşti de ceea ce am scris mai sus, suntem apropiaţi ca vârsta şi ceea ce am învăţat la şcoală sau am trăit, ar trebui să se potrivească.

Bun, acum, înainte de a începe să-mi acuzaţi cititoarea că e… nu ştiu cum… vă rog mult, abţineţi-vă. De exemplu, la punctul 4), eu întotdeauna ştiam că Noua Zeelandă se află în sud-estul continentului Australiei, şi nu în nord-est, dar asta nu înseamnă nimic. E posibil, ca cititoarea mea să fi accesat involuntar, fără să vrea, un univers paralel în care Noua Zeelandă se află în partea de nord-est a Australiei. Nu neapărat că mintea ei a jucat nişte feste. Sau poate că s-a dereglat puţin programul informatic al Matrix-ului în care trăim, iar Noua Zeelandă nu se mai află în nord est, ci în sud-est, dar Matrixul, dintr-un motiv necunoscut, n-a reuşit să facă actualizarea minţii tuturor oamenilor.

Într-un al doilea email, aceeaşi cititoare imi spune că, după o mică documentare, neoficial, acest fenomen se numeşte „efectul Mandela”, de la faptul că foarte mulţi oameni îşi amintesc cu exactitate faptul că Nelson Mandela a murit în anii ’80, în închisoare şi nu a mai trăit până în 2013. Şi sunt foarte multe exemple de „glitch”-uri în Matrix, dar lumea nu le ia în considerare, calogându-i pe cei care au trăit anumite momente din istorie, altfel decât cea „oficială”, drept nebuni.

Eu vă readuc aminte un caz similar pe care l-am discutat pe site pe 17 decembrie 2013, în cadrul acestui articol: Peter O’Toole a murit… din nou! Ce naiba se întâmplă!? Omul ăsta nu era deja mort de câţiva ani!? Am intrat într-o altă realitate paralelă? Spuneam atunci următoarele:

„Când am auzit acum 2 zile ştirea că marele actor Peter O’Toole a murit mi s-a părut a fi o glumă macabră. De ce? Pentru că aveam impresia că el era deja mort demult! Apoi, întrucât ştirea am văzut-o pe mai multe site-uri, mi-am zis că trebuie să fie o confuzie de-a mea… probabil că l-am confundat cu un alt actor deja decedat. Însă, când am întâlnit acest subiect pe un forum de conspiraţii din America, am rămas şocat. Nu doar eu aveam impresia că Peter O’Toole e deja mort! Citez din posturile diferiţilor utilizatori, pe care le-am găsit pe forumul mai sus menţionat:
* Cititor din SUA: “Haideţi, băieţi, deja nu mai e amuzant… Tipul a murit cu mult timp în urmă… îmi aduc aminte foarte clar cum ziarul anunţa moartea sa…”
* Cititor din Irlanda: “Trebuie să fiu de acord. Şi eu credeam că a murit în urmă cu câţiva ani”.
* Cititor din SUA: “Şi eu trebuie să mă alătur grupului. Şi eu am crezut că e mort de ani buni.”
* Cititoare din SUA: “E foarte amuzant. Prietenul meu credea exact acelaşi lucru când i-am spus ştirea azi dimineaţă”.
* Cititoare din SUA: “LOL! Eu şi soţul meu vorbeam despre acest subiect astăzi. Amândoi putem jura că s-a mai întâmplat şi înainte!”
* Cititor Australia: “De obicei am dubii despre morţile celebrităţilor. Dar, de data aceasta, nu am absolut niciun dubiu. Credeam 100% că era mort. Îmi aduc aminte că a jucat în serialul “Dinastia Tudorilor”, şi nu cu mult după aceea el a murit. I-am verificat filmografia şi era în 2008. Simt că-mi pierd minţile…e atât de ciudat.”
* Cititor SUA: “El a murit în urmă cu 2-3 ani”.
* Cititor SUA: “În ultimii ani am fost şocat să-l văd într-un interviu la televiziune, întrucât credeam că el murise demult, aşa că nu sunt surprins că a murit din nou”.
* Cititor SUA: “Îmi amintesc foarte clar că a murit la începutul anilor 2000”.
* Cititor SUA: “La naiba! Tipul ăsta e mort de ani de zile!”
* Cititor Canada: “N-a fost niciodată declarat mort…până acum!”
* Cititor SUA: “Da, a murit în urmă cu câţiva ani. Probabil că linia timpului s-a schimbat recent.

Poate că recent am trecut într-un alt univers paralel, în care faptele şi întâmplările sunt puţin diferite faţă de vechiul Univers paralel în care am trăit. Poate că Peter O’Toole chiar a murit acum câţiva ani în altă “linie de timp”, dar lucrul acesta n-o să-l găsim consemnat nicăieri, ci poate doar în conştiinţa oamenilor ca o impresie că un anumit eveniment a mai avut deja…

Vă invit, în final, să vă spuneţi şi voi dacă aveţi trăiri asemănătoare.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock