Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Peter O’Toole a murit… din nou! Ce naiba se întâmplă!? Omul ăsta nu era deja mort de câţiva ani!? Am intrat într-o altă realitate paralelă?

  •  
  •  
  •  
  •  

Peter OTooleCând am auzit acum 2 zile ştirea că marele actor Peter O’Toole a murit mi s-a părut a fi o glumă macabră. De ce? Pentru că aveam impresia că el era deja mort demult! Apoi, întrucât ştirea am văzut-o pe mai multe site-uri, mi-am zis că trebuie să fie o confuzie de-a mea… probabil că l-am confundat cu un alt actor deja decedat. Însă, când am întâlnit acest subiect pe un forum de conspiraţii din America, am rămas şocat. Nu doar eu aveam impresia că Peter O’Toole e deja mort! Citez din posturile diferiţilor utilizatori, pe care le-am găsit pe forumul mai sus menţionat:

* Cititor din SUA: „Haideţi, băieţi, deja nu mai e amuzant… Tipul a murit cu mult timp în urmă… îmi aduc aminte foarte clar cum ziarul anunţa moartea sa…”

* Cititor din Irlanda: „Trebuie să fiu de acord. Şi eu credeam că a murit în urmă cu câţiva ani”.

* Cititor din SUA: „Şi eu trebuie să mă alătur grupului. Şi eu am crezut că e mort de ani buni.”

* Cititoare din SUA: „E foarte amuzant. Prietenul meu credea exact acelaşi lucru când i-am spus ştirea azi dimineaţă”.

* Cititoare din SUA: „LOL! Eu şi soţul meu vorbeam despre acest subiect astăzi. Amândoi putem jura că s-a mai întâmplat şi înainte!”

* Cititor Australia: „De obicei am dubii despre morţile celebrităţilor. Dar, de data aceasta, nu am absolut niciun dubiu. Credeam 100% că era mort. Îmi aduc aminte că a jucat în serialul „Dinastia Tudorilor”, şi nu cu mult după aceea el a murit. I-am verificat filmografia şi era în 2008. Simt că-mi pierd minţile…e atât de ciudat.”

* Cititor SUA: „El a murit în urmă cu 2-3 ani”.

* Cititor SUA: „În ultimii ani am fost şocat să-l văd într-un interviu la televiziune, întrucât credeam că el murise demult, aşa că nu sunt surprins că a murit din nou”.

* Cititor SUA: „Îmi amintesc foarte clar că a murit la începutul anilor 2000”.

* Cititor SUA: „La naiba! Tipul ăsta e mort de ani de zile!”

* Cititor Canada: „N-a fost niciodată declarat mort…până acum!”

* Cititor SUA: „Da, a murit în urmă cu câţiva ani. Probabil că linia timpului s-a schimbat recent”.

Haideţi s-o luăm astfel: eu mă pot înşela (n-ar fi prima oară). Doi oameni se pot înşela, sau chiar trei oameni. Dar, când mai mulţi oameni au impresia că Peter O’Toole era mort de ceva timp, deja situaţia devine cu adevărat bizară. Aşadar, ce s-a întâmplat? Un om nu poate să moară decât o singură dată… aşa că singura soluţie (deşi SF) e cea dată de ultimul cititor: linia timpului s-a schimbat! Poate că recent am trecut într-un alt univers paralel, în care faptele şi întâmplările sunt puţin diferite faţă de vechiul Univers paralel în care am trăit. Poate că Peter O’Toole chiar a murit acum câţiva ani în altă „linie de timp”, dar lucrul acesta n-o să-l găsim consemnat nicăieri, ci poate doar în conştiinţa oamenilor ca o impresie că un anumit eveniment a mai avut deja… Dar, am filozofat mult prea mult!


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu