Bine aţi venit în Wycliffe Well, capitala australiană a OZN-urilor! Aici sigur veţi vedea un OZN! E din cauza „liniilor ley”?


Imagine: flickr.com (Commons Creative – free)

Tot auzi poveşti cu OZN-uri şi nu ai văzut nici măcar unul cu ochii tăi? Atunci ai avea şanse mult mai mari să observi o navă extraterestră (sau terestră?) necunoscută dacă ai vizita Wycliffe Well, o zonă şi un parc de distracţii din nordul Australiei. Zona mai este cunoscută şi sub numele de „capitala australiană a OZN-urilor”, căci observările de OZN-uri din zonă sunt atât de obişnuite, încât dacă stai toată noaptea şi priveşti cerul înstelat ai fi mai degrabă ghinionist să nu vezi nimic „paranormal”; a vedea un OZN în Wycliffe Well este un lucru absolut normal! Sute şi mii de OZN-uri au fost observate de o mulţime de martori începând cu sfârşitul celui de-al doilea război mondial…

Se spune că zona este împânzită de „linii Ley”, care acţionează ca nişte „autostrăzi pentru OZN-uri”. Despre liniile Ley am vorbit în articolul acesta „Misterioasele “linii ley”, liniile invizibile de pe suprafaţa Pământului care posedă o energie ascunsă„. Acestea sunt nişte linii invizibile în peisajul înconjurător, având proprietăţi energetice. Într-o carte intitulată “Farfuriile zburătoare şi taina Drumurilor drepte”, un cercetător în domeniu consideră că traseele OZN-urilor coincid cu „liniile ley”; astfel, piloţii OZN-urilor îşi conduc navele după vechile linii, orientându-se după nişte puncte „anume” de pe suprafaţa terestră.

Ce fel de OZN-uri au fost observate de-a lungul timpului în Wycliffe Well? Sub formă circulară, de ţigarete, pătrată sau rectangulară. Ce culori aveau aceste obiecte zburătoare neidentificate? De toate. De la portocaliu, până la verde sau roşu.

Dar, s-ar putea ca aceste OZN-uri să nu fie chiar de origine extraterestră. Wycliffe Well este destul de aproape de o zonă interzisă ce aparţine de guvernul australian şi care este denumită „Woomera Prohibited Area”, un fel de „Zona 51 australiană”. E posibil ca din Woomera să se testeze tot felul de vehicule aeriene ultrasecrete ce seamănă foarte bine cu celebrele OZN-uri.

Aşadar, dacă vreţi să vă distraţi şi să vedeţi şi OZN-uri, luaţi în considerare vizitarea acestui loc (care a devenit între timp parc de distracţii pentru amatorii de senzaţional). Site-ul oficial este acesta: wycliffe.com.au.

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock