Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Planeta X afectează Jupiter cu “bombardamente” masive? Raportul secret ţinut ascuns publicului larg

427

blankUn raport secret de 737 de pagini ale Forţelor de Apărare Aerospaţială ale Rusiei spune că existenţa planetei X (o planetă gigantică, aflată la marginea sistemului nostru solar) este una adevărată. În ianuarie 2016, aşa cum scrie pe site-ul oficial al Calteh (Institutului de Tehnologie din California) – caltech.edu – cercetătorii au găsit dovada unei planete gigantice, cu o orbită extrem de alungită şi de 10 ori mai mare decât Pământul. Conform aceluiaşi raport secret, doi experți americani în domeniul programelor spațiale au avertizat în ultimii 18 ani că Pământul nostru este “amenințat de distrugere” și “miturile trecutului nostru” ar trebui acum să fie crezute.

Potrivit acestui raport, la începutul anului 1999, ruşii, prin ambasada de la Washington DC, au primit un “dosar de documente” de la un programator de calculator de la Kennedy Space Center, pe nume Lloyd Albright, care a declarat că face parte dintr-o echipă de experți însărcinați cu compilarea datelor despre amenințările asupra navelor spaţiale ale resturilor care se apropiau atunci de Pământ şi care proveneau din impactul din iulie 1994 asupra suprafeței planetei Jupiter de către cometa Shoemaker-Levy 9, NASA calculând atunci că ar dura 5 ani pentru a ajunge resturile de la Jupiter la Pământ.

Informațiile lui Albright nu au arătat “amenințări directe” asupra zborurilor spațiale ale SUA în 1999, dar au prevăzut că unele rămăşiţe din regiunea Jupiter ar putea afecta Pământul nostru la sfârșitul anului 2002 şi începutul anului 2003, lucru confirmat din păcate odată cu distrugerea navetei spațiale Columbia, la 1 februarie 2003, când a încercat să reintre în atmosfera Pământului.

Însă, cele mai alarmante dintre informațiile lui Albright, se referă la o perturbare masivă a “obiectelor” situate în centura de asteroizi dintre planetele Marte și Jupiter, interferându-se o forță gravitațională mare a unui obiect ceresc necunoscut.

După avertismentele lui Albright din 1999, pe 2 februarie 2007, astronautul american Lisa Nowak s-a prezentat la ambasada Federației Rusiei din Mexico City, unde a spus în cadrul unui interviu că “totul este cunoscut acum”, “Pluto se va prăbuşi”, “Jupiter va fi prima care va fi afectată”, “nu vor spune nimănui adevărul” și “n-am crezut niciodată în Biblie, dar acum am făcut-o”. Nowak a zburat în anul 2006 în cadrul misiunii spaţiale STS-121 cu naveta spaţială Discovery. La puţin timp după dezvăluirile făcute, Nowak a fost arestată şi condamnată, probabil înscenându-i-se multe lucruri neadevărate (vezi articolul de pe Wikipedia.org).

NASA şi Organizaţia Astronomică Internaţională, temându-se că alți oameni de știință din întreaga lume vor descoperi în curând o nouă planetă necunoscută și, pentru a ține publicul confuz, a retrogradat în 2006 Pluto din statutul de planetă în cea de planetă pitică, astfel că sistemul nostru solar a rămas cu 8 planete cunoscute, iar o eventuală nouă planetă să fie denumită “planeta a 9-a”, nu “planeta X”, adică a 10-a.

Din informațiile lui Albright și ale căpitanului Nowak rezultă că Jupiter se va afla sub un asalt din ce în ce mai mare din cauzei “planetei X”, lucru confirmat nu doar de cometa Shoemaker-Levy 9 din 1994, dar și de “bombardamentele” care au avut loc în 2009 (vezi pe wikipedia.org), în 2012 (vezi pe dailymail.co.uk) și în 2016 (vezi pe hngn.com) – toate acestea dând greutate avertizării căpitanului Nowak din 2007 care spunea că “Jupiter va fi prima care va fi afectată”.

Sursa (traducerea şi adaptarea): theconservativethought.com

Orgoni Crystal