„O imensă piramidă subacvatică cu baza de 14 km se află în apropierea Mexicului, în Oceanul Pacific” – susţine un binecunoscut blogger ozenist


Un cercetător ozenist crede că a găsit dovezi ale unei „piramide uriașe” situată în fundul Oceanului Pacific, care ar putea fi o bază subacvatică extraterestră. Găsită de cercetătorul argentinian Marcelo Igazusta și detaliată pe blogul UFO Sightings Daily al lui Scott C. Waring, se spune că obiectul misterios măsoară mai mult de 14 km pe baza sa, fiind situat în apropierea coastelor Mexicului.

„Chiar dacă aceasta nu este o bază extraterestră, este totuși o descoperire monumentală”, a spus Waring. „O piramidă de 14 km – cea mai mare pe care a cunoscut-o vreodată omenirea, se află chiar lângă Mexic, lângă vechile piramide mayașe și aztece. Oamenii nu ar fi putut niciodată construi o astfel de construcție. Numai extratereștrii ar putea realiza o structură atât de masivă”.

Totuşi, trebuie spus că există mai multe puncte de dimensiuni similare în apropiere, iar Google Maps este cunoscut pentru că arată peisajul fundului oceanului cartografiat, inclusiv diferitele vârfuri și tranșee subacvatice care sunt comune în Oceanul Pacific.

Nu ştiu dacă chiar e o piramidă… aşa că vă las pe voi să decideţi ce-ar putea fi. Coordonatele Google Maps sunt: 12°8’1.49″N 119°35’26.39″V.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock