Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Un fost agent CIA: “Cei care ne conduc din umbră au creat, clonat şi fabricat extratereştri”!

7503

blank
Imagine: captura YouTube

Un fost agent CIA, Derrel Sims, dezvăluie într-un interviu exploziv care a fost postat pe YouTube, despre prezența extraterestră de pe Pământ. După ce s-a pensionat din Agenţia Centrală de Securitate a SUA, Derrel Sims a colectat dovezi, date şi mărturii despre adevărul din spatele acestor ființe.

Derrel are o teorie interesantă – mulţi “extratereştri” care au fost întâlniţi de diverşi martori nu sunt de pe alte planete, ci sunt “creaţi, clonaţi şi fabricaţi” de cei care ne conduc din umbră: “ADN-ul lor vine de aici, de pe Terra; ei nu au nicio planetă”. Apoi, fostul agent CIA explică modul în care extratereștrii sunt modificați genetic.

Deși declarațiile făcute de Derrel Sims sunt foarte controversate, în explicațiile sale există un adevăr care corespunde declarațiilor făcute de regretatul cercetător Phill Schneider.

Phill Schneider a spus odată că la baza secretă subterană Dulce din New Mexico, oameni și extratereștri lucrează împreună la experimente biogenetice groaznice, la programe de reproducere hibride extraterestro-umane, la clonări, la studii despre aura umană, la aplicații avansate de control al minții, la tehnici de încrucișare animal / om, la implantări de microcipuri şi multe altele.

Potrivit lui Schneider, “guvernul ocult” a clonat oamenii printr-un proces perfecționat în cea mai mare și mai avansată unitate de cercetare biogenetică din Los Alamos.

Dezvăluirile întregi le puteţi vedea pe YouTube AICI.

Orgoni Crystal