Pandemia mondială de coronavirus a fost profeţită de un binecunoscut pastor american cu mai mult de 30 de ani în urmă?


David Wilkerson (1931-2011) a fost un pastor binecunoscut în America, creatorul Bisericii Times Square din New York City. Pastorul a susținut că a prevăzut atacurile din 11 septembrie 2001, cu câteva săptămâni înainte de a se produce, Dumnezeu spunându-i să pregătească sandvișuri pentru supraviețuitori. El și alți membri au făcut într-adevăr mai mult de 2.000 de sandvișuri, dar pe 11 septembrie 2001, la 2 zile după ce avioanele loviseră deja turnurile World Trade Center.

Acum, în on-line, în special în rândul creştinilor evanghelici, există credinţa că celebrul predicator ar fi prezis pandemia de coronavirus cu mai bine de 30 de ani în urmă, deşi nu există dovezi că ar fi spus asta vreodată.

Organizația creștin-sionistă „Jerusalem Prayer Team” a citat presupusa profeție într-o postare pe Facebook, în aprilie 2020, ea devenind virală, atrăgând peste trei milioane de aprecieri.

„Văd o boală care vine asupra lumii, iar barurile, bisericile și guvernul vor fi închise”, se presupune că Wilkerson ar fi spus în timpul unei întâlniri cu dr. Mike Evans în 1986. „Boala va lovi New York-ul și va zgudui oraşul, aşa cum n-a fost niciodată zguduit”, ar mai fi spus predicatorul.

YouTuberul Paul Begley, el însuși un predicator evanghelic, care crede că Biblia a prezis sfârșitul lumii și va veni în curând, a adus aminte de profeția lui Wilkerson într-un videoclip recent: „Ei bine, Wilkerson avea dreptate, a venit boala și aceasta este Covid-19”, le-a spus pastorul Begley celor 337.000 de abonați YouTube.

În ciuda entuziasmului despre această profeție, există puține dovezi că Wilkerson ar fi făcut vreodată o astfel de predicție. Biserica Times Square a răspuns că ea „nu este conștientă că pastorul David a scris vreodată această predicţie în vreuna din cărțile sau predicile sale”.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO