După ce a făcut descoperirea extraordinară a unei planete necunoscute de la marginea sistemului nostru solar, un astronom celebru este scos din viaţa profesională printr-un şantaj ordinar!


marcy planeta XO ştire aparent banală ascunde de fapt o mare conspiraţie. Cum distrugi reputaţia unui cercetător care e posibil să fi făcut nişte descoperiri uluitoare? Îi faci nişte înscenări cu anumite comportamente imorale sau chiar ilegale. Aşa s-a întâmplat şi cu renumitul profesor de astronomie Geoff Marcy, care a fost nevoit să se retragă după nişte acuzaţii de hărţuire se*xuală. Citez de pe buzzfeed.com:

Geoff Marcy a demisionat din funcția sa de profesor de astronomie de la Universitatea din California, Berkeley. Anunţul vine în urma unei anchete universitare care a constatat că Marcy a încălcat politicile de hărțuire se*xuală de la Berkeley, în mai multe cazuri între 2001 și 2010.

Mai mult de 2.500 de cadre universitare au semnat o petiţie online pentru a „sprijini oamenii care au fost ținte ale comportamentului inadecvat al lui Geoff Marcy”. „Este o ușurare să știu că Geoff Marcy nu va mai preda la UC Berkeley,” a declarat Jessica Kirkpatrick, unul dintre reclamanți, în cadrul anchetei de hărțuire se*xuală. Mai multe cadre didactice sunt supărate că Universitatea din Berkeley nu a luat măsuri disciplinare împotriva lui Marcy, după ce ancheta a concluzionat că profesorul a încălcat politicile de hărțuire se*xuală.

Marcy a demisionat, de asemenea, şi din funcţia de cercetător principal al programului de 100 milioane de dolari, care vizează găsirea de viață dincolo de Pământ.

P.S. Curios e că aceste acuzaţii împotriva profesorului de astronomie vin după 5 ani (2010) şi chiar după 14 ani (! – din 2001), ceea ce arată că profesorului fie i s-au înscenat toate aceste lucruri, fie el chiar le-a făcut, însă dosarul său de şantaj a fost pus la păstrare, pentru a fi scos la momentul potrivit. Oricare din aceste două ipoteze ar fi adevărate, totul e extrem de grav. Conform unor informaţii primite de la Bloggerul Q, profesorul Geoff Marcy a făcut nişte descoperiri uluitoare care au legătură cu o planetă necunoscută de la marginea sistemului nostru solar, însă aceste informaţii nu trebuiau să apară public, aşa că a fost creat un scenariu de către forţele oculte pentru a fi scos din scenă din punct de vedere profesional. Însă el a scăpat cu bine. Alţi astronomi care au făcut descoperiri similare au fost eliminaţi definitiv (vedeţi articolul meu din 2012 – Astronomi celebri din întreaga lume sunt scoşi din scenă de puterea ocultă pentru a nu ne oferi date despre planeta X).

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock