Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

După ce a făcut descoperirea extraordinară a unei planete necunoscute de la marginea sistemului nostru solar, un astronom celebru este scos din viaţa profesională printr-un şantaj ordinar!

254

marcy planeta XO ştire aparent banală ascunde de fapt o mare conspiraţie. Cum distrugi reputaţia unui cercetător care e posibil să fi făcut nişte descoperiri uluitoare? Îi faci nişte înscenări cu anumite comportamente imorale sau chiar ilegale. Aşa s-a întâmplat şi cu renumitul profesor de astronomie Geoff Marcy, care a fost nevoit să se retragă după nişte acuzaţii de hărţuire se*xuală. Citez de pe buzzfeed.com:

Geoff Marcy a demisionat din funcția sa de profesor de astronomie de la Universitatea din California, Berkeley. Anunţul vine în urma unei anchete universitare care a constatat că Marcy a încălcat politicile de hărțuire se*xuală de la Berkeley, în mai multe cazuri între 2001 și 2010.

Mai mult de 2.500 de cadre universitare au semnat o petiţie online pentru a “sprijini oamenii care au fost ținte ale comportamentului inadecvat al lui Geoff Marcy”. “Este o ușurare să știu că Geoff Marcy nu va mai preda la UC Berkeley,” a declarat Jessica Kirkpatrick, unul dintre reclamanți, în cadrul anchetei de hărțuire se*xuală. Mai multe cadre didactice sunt supărate că Universitatea din Berkeley nu a luat măsuri disciplinare împotriva lui Marcy, după ce ancheta a concluzionat că profesorul a încălcat politicile de hărțuire se*xuală.

Marcy a demisionat, de asemenea, şi din funcţia de cercetător principal al programului de 100 milioane de dolari, care vizează găsirea de viață dincolo de Pământ.

P.S. Curios e că aceste acuzaţii împotriva profesorului de astronomie vin după 5 ani (2010) şi chiar după 14 ani (! – din 2001), ceea ce arată că profesorului fie i s-au înscenat toate aceste lucruri, fie el chiar le-a făcut, însă dosarul său de şantaj a fost pus la păstrare, pentru a fi scos la momentul potrivit. Oricare din aceste două ipoteze ar fi adevărate, totul e extrem de grav. Conform unor informaţii primite de la Bloggerul Q, profesorul Geoff Marcy a făcut nişte descoperiri uluitoare care au legătură cu o planetă necunoscută de la marginea sistemului nostru solar, însă aceste informaţii nu trebuiau să apară public, aşa că a fost creat un scenariu de către forţele oculte pentru a fi scos din scenă din punct de vedere profesional. Însă el a scăpat cu bine. Alţi astronomi care au făcut descoperiri similare au fost eliminaţi definitiv (vedeţi articolul meu din 2012 – Astronomi celebri din întreaga lume sunt scoşi din scenă de puterea ocultă pentru a nu ne oferi date despre planeta X).

 

Orgoni Crystal