Astronomi celebri din întreaga lume sunt scoşi din scenă de puterea ocultă pentru a nu ne oferi date despre planeta X


Ştiţi care este cea mai periculoasă profesie din lume? Bodyguard? Nu. Salvamar sau salvamontist? Nu. Specialist în dezamorsarea bombelor? Nu. Şofer de camion? Nu. Poliţist? Nu. Miner? Nu. Niciuna din aceste profesii nu e atât de periculoasă ca cea de…astronom! O să mă întrebaţi: Cum poate să fie periculoasă o profesie atât de frumoasă cum este cea de astronom, unde nu poţi risca nimic, stând pe un scaun şi privind prin telescop adâncimile cerului? Într-adevăr, riscul e egal cu 0, dacă în lume n-ar exista conspiraţii şi o putere ocultă; dar, când aceasta încearcă să ascundă fapte pe care astronomii le descoperă, atunci a deveni un bun astronom independent e un lucru foarte periculos.

În acest articol, am să prezint o teorie a conspiraţiei, poate nebunească, dar care te pune mult pe gânduri. Ştirile pe care le-am scos în evidenţă poate au trecut neobservate, dar, puse cap la cap, rezultă o „minunăţie” de teorie a conspiraţiei. Subiectul principal: în ultima perioadă, o mulţime de astronomi cunoscuţi, oameni de ştiinţă serioşi, au murit în condiţii destul de suspecte. Oare de ce?

Profesorul de astronomie Richard Crowe moare într-un accident bizar de Jeep

Citez ştirea de pe Hawaii Tribune Herald, de pe 30 mai 2012:

Richard Crowe, co-fondatorul programului de astronomie al Universităţii din Hawaii, Filiala Hilo, şi astronom la Centrul de Astronomie din ‘Imiloa (Hawaii), a fost ucis duminică într-un accident bizar cu o maşină Jeep, în apropiere de Chinle (Arizona, SUA). El avea 60 de ani. Crowe şi soţia sa, Debra, se aflau pe continentul american pentru nunta fiicei lor mai mari, Ginger Albrecht, în Albuquerque. Richard şi Debra Crowe au închiriat în Arizona un Jeep, care, a derapat la marginea unui drum îngust şi s-a răsturnat peste o coastă de deal. Richard Crowea sărit din Jeep, dar a fost strivit de vehicul.

Chiar şi ştirea spune că accidentul a fost foarte bizar. A descoperit oare astronomul Crowe ceva important ce nu trebuia dat publicităţii? O să spuneţi că accidente de maşină se întâmplă în lume peste tot. Şi aveţi dreptate, dar… să vedem următoarele ştiri.

Renumitul profesor de astronomie, John Huchra, muri pe neaşteptate la 62 de ani

John Huchra, profesor de astronomie la Centrul Harvard-Smithsonian pentru Astrofizică şi fost preşedinte al Asociaţiei Americane de Astronomie, muri la vârsta de 62 de ani neîmpliniţi, pe 8 octombrie 2010, aşa cum putem afla din New York Times:

John Huchra, omul care a iubit telescoapele, care a fost pionierul unor hărţi ale Universului şi care a schimbat noţiunile privind naşterea galaxiilor, a murit vineri în locuinţa sa din Lexington, Massachusets; avea 61 de ani. Cauza morţii a fost un atac de cord, a declarat Rebecca Henderson, soţia sa.

Desigur că o să spuneţi că lumea mai moare de atac, iar acest lucru se întâmplă chiar şi astronomilor. Aveţi dreptate şi aici, dar poate că următoarea ştire vă va convinge că totul nu poate fi doar o coincidenţă…

Brian G. Marsden, „vânătorul” cometelor şi asteroizilor, muri tot în 2010

Faceţi cunoştinţă cu un alt mare astronom, pe nume Brian G.Marsden, profesor tot la Centrul Harvard-Smithsonian pentru Astrofizică, care muri pe 18 noiembrie 2010, la 10 zile după decesul lui Huchra. Oficial, el muri din cauza unei îndelungi suferinţe. Citim, de pe The Harvard Crimson:

Brian G. Marsden, faimosul astronom şi vânătorul cometelor şi asteroizilor, a murit pe 18 noiembrie, ca urmare a unei îndelungi suferinţe. La Harvard, Marsden a lucrat ca astronom supervizor la Centrul Harvard-Smithsonian pentru Astrofizică şi director emerit al lui Minor Planet Center.

Desigur, că şi „îndelunga suferinţă” poate fi indusă şi artificial. Prin iradiere, de exemplu. De ce acest astronom trebuia şi el scos din scenă? Poate că motivul îl găsim în acelaşi articol:

Marsden era renumit pentru priceperea sa în astronomia computaţională, calculând poziţiile şi orbitele cometelor şi asteroizilor, folosindu-se de informaţiile observaţionale, pentru monitorizarea obiectelor cereşti din apropierea Pământului, care au un potenţial ameninţător. Printre împlinirile sale, Marsden a fost mândru să prezică corect în 1992 întoarcerea cometei Swift-Tuttle, cometa asociată cu „ploaia de meteoriţi” din fiecare lună august. În 1998, Marsden a devenit un subiect de controversă, atunci când a indicat că un obiect ceresc, pe nume 1997 XF11 se va ciocni cu Pământul în anul 2028, deşi fotografiile din 1990 arătau că o asemenea ciocnire era destul de improbabilă.

Oare Marsden, ca urmare a abilităţilor sale deosebite, a descoperit că un alt obiect se va ciocni cu Pământul mai devreme de 2028, iar puterea ocultă a dorit să-l elimine pentru a nu fi făcute publice aceste date? Să fi el destăinuit aceste informaţii colegului său John Huchra, de la Centrul Harvard-Smithsonian pentru Astrofizică, iar acesta din urmă a murit pe neaşteptate? Desigur, totul poate fi doar un simplu scenariu, dar merită să ne punem aceste întrebări.

Otrăvirea misterioasă a unui tânăr astriofizician australian din Antarctica

Nu ştiu cum se face, dar astronomii de la Centrul Harvard-Smithsonian pentru Astrofizică mor pe capete. Deşi întâmplarea a avut loc acum 12 ani, în anul 2000, cred că merită să o aduc aminte. Citez de pe Universetoday.com:

În mai 2000, astrofizicianul australian Dr.Rodney Davis Marks a murit de otrăvire acută cu metanol, în timp ce se afla în staţia sud-polară americană Amundsen-Scott. El avea 32 de ani şi era un om de ştiinţă strălucitor şi inteligent, iar moartea sa i-a şocat pe prietenii săi şi pe familia sa. Mass-media a relatat acest fapt, considerându-l ca fiind „prima crimă din Polul Sud”, deşi există puţine dovezi că cineva ar fi fost implicat în această moarte.

Dar oare de ce un tânăr astrofizician, care lucra şi el pentru Centrul Harvard-Smithsonian pentru Astrofizică, trebuia să fie eliminat? Pe cine deranja el? Descoperise oare ceva incomod? Unii conspiraţionişti cred că din Antarctica, el ar fi observat celebra planetă Nibiru. Să fie oare adevărat?

Eugene Shoemaker, faimos astronom, moare într-un accident de maşină

3 ani mai devreme de acest eveniment tragic, un alt celebru astronom moare, la fel de suspect, într-un accident auto. E vorba de Eugene Shoemaker, faimos pentru descoperirea cometei Shoemaker-Levy 9, care s-a ciocnit de Jupiter în 1994. Shoemaker a fost omorât pe 19 iulie 1997, după ce a fost lovit de un camion. Poate părea un simplu accident la prima vedere…dar ce spuneţi de faptul că a doua zi, după acest eveniment, laboratorul lui Shoemaker aars până la temelii? Interesant e faptul că Shoemaker a fost interesat de perturbaţiile din orbitele lui Uranus şi Neptun… iar acestea s-ar datora unui obiect necunoscut. Ştia Shoemaker mai multe, de a fost scos şi el de pe scenă de aceeaşi putere ocultă?

Astronomul Robert Harrington descoperi planeta X, dar muri la 2 ani după descoperire

Unul din colaboratorii lui Shoemaker a fost Dr. Robert Harrington, astronom-şef la Observatorul Marinei Americane. Acesta a murit în 1993, înainte de a publica dovada că „planeta X” se apropie de sistemul nostru solar. Citez un articol în acest sens, de pe site-ul yowusa.com:

Mulţi cred că moartea sa face parte dintr-o înscenare a agenţiilor guvernamentale, care s-au mişcat rapid în a ascunde cea mai şocantă descoperire din istorie. Povestea începe în Noua Zeelandă. În 1991, Dr. Robert S. Harrington, astronomul-şef al Observatorului Marinei Americane, a folosit un telescop de 8 inch în Black Birch, Noua Zeelandă, unul din puţinele locuri de pe Pământ de unde poate fi observată planeta X. El a calculat că aceasta se apropie de jos, la un unghi ecliptic de 40 de grade, la 16 miliarde distanţă de Pământ, cam de 3 ori distanţa dintre Pământ şi Pluto. Dr. Harrington a dovedit că planeta X se află la în interiorul sistemului solar.

Acelaşi articol ne mai spune că Dr. Harrington a murit de cancer în 1993. Dar oare acest astronom n-a avut aceeaşi soartă ca şi Brian G. Marsden, de care am vorbit mai sus? N-a fost oare şi el iradiat, pentru a nu-şi continua cercetările în domeniul descoperirii planetei X?

Un astronom japonez moare în condiţii suspecte, în Chile, înainte de deschiderea proiectului ALMA de cercetare a Universului

O altă moarte suspectă a unui astronom a avut loc în anul 2012. E vorba de moartea unui astronom japonez de 59 de ani, care lucra în Chile. Citez ştirea de pe site-ul în limba spaniolă La Segunda Online, de pe 7 mai 2012:

Detectivii de la Divizia de Omucideri dincadrul Poliţiei din Santiago de Chile conduc o investigaţie pentru a clarifica moartea unui astronom japonez. Acesta se numea Koishiro Morita şi avea vârsta de 59 de ani, lucrând în cadrul proiectului ALMA. Comisarul Rene Retamal a declarat că victima a fost găsită într-o stare muribundă în apartamentul său, la ora 2 dimineaţa. Fiind transportat de urgenţă la spital, astronomul muri acolo, seara la orele 19:45. Comisarul chilian a mai declarat că victima prezenta un hematom suspect în creier, ale căror origini trebuie să fie de asemenea investigate.

Proiectul ALMA, în valoare de peste 1 miliard de dolari, este un proiect internaţional în care 66 de radiotelescoape, legate în serie, vor investiga Universul începând cu sfârşitul anului 2012, pentru a-i descoperi tainele. Aceste radiotelescoape sunt situate în deşertul Atacama din nordul statului Chile, la 5.000 de metri altitudine. Mie mi se pare foarte suspectă moartea misterioasă a acestui astronom japonez. Cine l-a eliminat şi cu ce scop?

Un renumit astronom japonez muri brusc din cauza unui anevrism. Chiar aşa să fie?

Un alt astronom japonez, pe nume Yuji Hyakutake, muri acum 10 ani de „anevrism”. Să fi fost acesta diagnosticul real, sau „anevrismul” (alături de „infarct”) este diagnosticul universal pentru morţile suspecte? Dacă citim articolul despre moartea sa, din site-ul swiss.org, poate ghicim de ce-a fost necesară scoaterea sa din scenă:

Comunitatea mondială a astronomilor specializaţi în comete regretă moartea astronomului japonez amator, Yuji Hyakutake, pe 10 aprilie 2002, la vârsta de 51 de ani. Hyakutake a fost descoperitorul a două comete, C/1995 Y1 şi C/1996 B2; cea de-a doua cometă a trecut la 16,3 milioane km depărtare faţă de Pământ în martie 1996, devenind una dintre cele mai spectaculoase comete ale secolului al XX-lea.

Un astronom amator de renume e periculos… pentru că, datorită agilităţii sale, poate descoperi şi obiecte cereşti ce n-ar trebui descoperite. Poate planeta X?

Un expert britanic în imagistică spaţială muri într-un accident cu balon

În 29 mai 2009, o ştire şocantă făcea înconjurul lumii: un om de ştiinţă britanic muri în timpul unui accident de balon din Turcia. Citez din articolul de pe Telegraph:

Kevin Beurle, un om de ştiinţă britanic în vârstă de 53 de ani, de la Universitatea Queen Mary din Londra, care lucra în cadrul misiunii spaţiale Cassini către Saturn, a murit după ce balonul cu aer cald în care se afla s-a prăbuşit de la 50 de metri înălţime, în centrul Turciei.

În plus, am mai aflat că dr.Kevin Beurle era şi specialist în imagistica spaţială. A descoperit omul de ştiinţă britanic, în imaginile spaţiale, vreun obiect ceresc care trebuia ţinut la secret?

Un alt astronom faimos muri pe neaşteptate

Nu v-au convins tot ce v-am spus până acum? Atunci vă mai ofer încă un exemplu al unui astronom celebru, Donald C.Baker, care a murit, la fel, pe neaşteptate, în iulie 2010. Citez de pe site-ul UC Berkeley News Center:

Don Backer, profesor la Departamentul de Astronomie din cadrul Universităţii California (Berkeley) şi lider mondial în domeniul radioastronomiei, muri duminică, 25 iulie, după ce s-a prăbuşit în afara casei sale. El avea 66 de ani.

Moartea suspectă a astronomilor are vreo legătură cu planeta X?

Nu neg că toate aceste morţi ar putea fi pure întâmplări şi să n-aibă de-a face cu vreo conspiraţie. Însă mie mi se par suspect de legate de descoperirea unui obiect ceresc misterios care ar putea afecta Pământul. Eu cred că e vorba de planeta X (atenţie, nu vorbesc de planeta Nibiru şi de extratereştrii Annunaki ai lui Zecharia Sitchin!) Acum 1 an, scriam un articol (https://www.lovendal.ro/wp52/planeta-x-si-steaua-mortii-au-fost-descoperite-inca-de-acum-30-de-ani-iar-noua-ni-s-a-ascuns-acest-lucru/) în care arătam că NASA şi guvernul american au descoperit această planetă X încă de acum 30 de ani. În presă s-au scurs câteva ştiri referitoare la această descoperire, dar ea n-a fost niciodată confirmată oficial. Iar astronomii care deţineau dovezi convingătoare despre planeta X ar fi putut fi eliminaţi de pe scenă, unul câte unul, din diverse motive, fără a trezi prea mari suspiciuni. Dar ăsta e misterul ueni teorii a conspiraţiei: niciodată nu poţi şti dacă e adevărată sau nu.


Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock