Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Oficial de la Pentagon şochează: „E posibil ca o navă-mamă extraterestră să trimită pe ascuns sonde de explorare pe Terra, pentru a ne spiona”


Avi Loeb și Sean M. Kirkpatrick discută despre posibilitatea ca o navă-mamă extraterestră să ne supravegheze cu ajutorul sondelor spaţiale în lucrarea lor recentă pe tema OZN-urilor intitulată „Constrângeri fizice asupra fenomenelor aeriene neidentificate”. Lucrarea examinează presupusele mișcări și capacități ale OZN-urilor observate de piloții Marinei Americane în largul coastei Statelor Unite.

Autorii săi nu sunt cu siguranță străini de problematica OZN-urilor: Loeb este un astrofizician care a fost puternic implicat în căutarea semnelor de inteligență extraterestră, în timp ce Dr. Kirkpatrick este directorul Biroului de Rezolvare a Anomaliilor din cadrul Pentagonului.

În această cercetare, cei doi oameni de ştiinţă s-au gândit la posibilitatea ca o navă-mamă extraterestră care trece prin sistemul nostru solar să fi putut eliberat o serie de sonde spaţiale mai mici concepute să intre în atmosfera Pământului și să ne studieze fără știrea noastră.

„Impacturile meteoriților interstelari m-au inspirat să iau în considerare posibilitatea ca un obiect interstelar artificial să fie de fapt o navă-mamă care eliberează mai multe sonde mici în timpul trecerii sale apropiate de Pământ, o construcție operațională nu prea diferită de misiunile NASA”, a declarat Loeb. „Aceste sonde ar putea fi separate de nava-mamă prin forța gravitațională a Soarelui sau printr-o capacitate de manevră”.

În lucrare, Loeb și Kirkpatrick sugerează că aceste sonde spaţiale ar putea ajunge pe Pământ și să intre în atmosfera noastră fără a fi detectate de astronomi. De asemenea, este posibil, având în vedere timpul necesar pentru a parcurge distanțe mari prin spațiu, ca civilizația din care a provenit nava-mamă să nu mai existe.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): livescience.com


Lasă un comentariu